Doortastend met Debiteuren

Traag of niet betalende debiteuren. Juist in deze tijd krijgt u hier ongetwijfeld steeds vaker mee te maken. Het gevolg: onzekerheid, veel hoofdbrekens en verlies van tijd en geld. Geld dat u niet kunt inzetten als werkkapitaal. Zo kunnen slecht betalende debiteuren de kern van uw onderneming aantasten.

Een renderende uitbesteding

Administratiekantoor Van der Bruggen neemt u als professionele debiteurenbeheerder veel werk en zorgen uit handen. Wij helpen u om het beheren van risico’s een structureel onderdeel te maken van uw bedrijfsvoering. Dat doen wij op basis van jarenlange ervaring en altijd met een realistische kijk op uw debiteurenbestand.

Vijf voordelen van Administratiekantoor Van der Bruggen:

  • Continuïteit van uw debiteurenbeheer.
  • Kortere gemiddelde betalingstermijn.
  • Liquiditeitsverbetering.
  • Afname dubieuze debiteuren.
  • Afname openstaande saldo.

Onze werkwijze

U bent verzekerd van professionele verzorging van uw debiteurenadministratie. Vanaf het inboeken van de factuur tot en met het afhandelen van de betaling. We bieden in overleg met u keuze uit diverse effectieve procedures. Wij zorgen voor continuïteit in uw debiteurenbeheer, waarbij we altijd oog houden voor de relatie die u met uw klant heeft opgebouwd. Uiteraard kunt u altijd rekenen op advies van onze ervaren professionals.

Interesse?

Maak gerust een vrijblijvende afspraak via ons contactformulier of vraag direct een vrijblijvend intakegesprek aan! Wij zijn actief in de omgeving Amersfoort, Gouda, Utrecht, Nieuwegein en Zeist.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekijk onze bedrijfsvideo

Stel hier uw vraag Vraag een offerte aan