Boekhouder in Amersfoort en omstreken

Boekhouder in Amersfoort en omgeving inschakelen? Wilt u uw boekhouding laten inboeken of heeft u hulp nodig bij de belastingaangiftes? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Of u nu een groot bedrijf of een kleinere onderneming heeft. Dat doet er niet toe.

Onze deskundige medewerkers kunnen de zorgen van de boekhouding in Amersfoort en de belastingaangifte uit handen nemen. Op die manier heeft u meer tijd over voor andere zaken, bijvoorbeeld het uw cure business. Wij zijn ervaren, persoonlijk en deskundig.

Contact opnemen Vrijblijvend intakegesprek

Contactgegevens

Administratiekantoor v/d Bruggen B.V.
Swammerdamstraat 78
3553RZ Utrecht

T. 030 242 05 00
E. info@administratievdbruggen.nl
KvK: 81176295

Openingstijden
Ma t/m do: 8:30 t/m 17:00
Vr: 8:30 t/m 16:00
Buiten kantoortijden op afspraak.

Altijd inzichtelijk

We begrijpen dat u altijd het overzicht wenst over uw boekhouding. Wanneer u de boekhouding door ons laat uitvoeren, kunt u de actuele cijfers op ieder moment oproepen. U kunt simpelweg inloggen met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Op die manier bent u altijd en overal op de hoogte van de situatie. Op de weg, op vakantie, vanaf de zaak of thuis. En voor de veiligheid hoeft u niet te vrezen. Onze online omgeving is 100% beveiligd.

Contact opnemen Vrijblijvend intakegesprek

Van boekhouding tot salarisadministratie

Wij kunnen u als boekhouder in Amersfoort een verscheidenheid aan werkzaamheden uit handen nemen. Zo verzorgen we graag het debiteurenbeheer en regelen we de gehele online boekhouding. Wij zijn u van dienst met de volgende diensten:

 • Online boekhouding
 • Salarisadministratie
 • Controle van de administratie
 • Debiteurenbeheer
 • Verschillende fiscale diensten

Ervaren boekhouder te Amersfoort

Waarom een boekhouder te Amersfoort inschakelen van ons administratiekantoor? Ons bedrijf kenmerkt zich door:

 • Meer rendement door een centrale strategie
 • Speciaal voor starters en doorstarters
 • Aantoonbaar resultaat
 • Puur persoonlijk: één vast contactpersoon
 • Direct inzicht in uw financiële situatie
 • Al meer dan 35 jaar ervaring

Meer informatie inwinnen, vrijblijvend adviesgesprek of meteen een offerte aanvragen? Dat kan! Neem gerust contact met ons op. We voorzien u graag van deskundig advies.

Contact opnemen Vrijblijvend intakegesprek

Kwijtscheldingswinst

Administratiekantoor van der Bruggen

We vertellen u graag meer over ons administratiekantoor in de omgeving van Gouda. Administratiekantoor Van der Bruggen is opgericht in 1981 door Jan van der Bruggen. In de Swammerdamstraat 78 te Utrecht vindt u het pand waar Van der Bruggen al vanaf 1995 gevestigd is.

Vanaf 2000 is boekhouder Ron van der Bruggen werkzaam bij het boekhouderskantoor. Hij versterkte het familiebedrijf na eerst gewerkt te hebben bij onder andere Kooij & Partners BV. In 2001 is hij medevennoot geworden en leidt hij sindsdien, samen met zijn vader, succesvol de onderneming.

Maximaal opgeleide experts

De voordelen van dit familiebedrijf zijn voor u: maximale betrokkenheid en continuïteit. De medewerkers van Administratiekantoor Van der Bruggen zijn maximaal opgeleid voor hun taak. Bijscholing door het jaar heen maakt hen tot experts in de laatste fiscale, administratieve en financiële ontwikkelingen.

Deze klanten gingen u voor

 

Meer weten over een boekhouder in Amersfoort?

Laat uw boekhouding regelen door vakmensen! Een boekhouder in Amersoort inschakelen brengt zoals u op deze pagina leest vele voordelen met zich mee. Door de boekhouding uit handen te geven aan een boekhouder houdt u tijd over voor belangrijkere zaken zoals de core business van uw bedrijf. Of voor uw gezin, natuurlijk.

Bent u benieuwd naar wat we in uw situatie voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor vrijblijvende informatie. Daarnaast kunt u ook een afspraak inplannen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Of vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer duidelijkheid over de prijs.

Plan direct een vrijblijvend intakegesprek in

Veelgestelde vragen

Wat doet een boekhouder?

Een boekhouder is iemand die de boekhouding van een bedrijf of particulier verzorgt. Daarbij komen diverse taken kijken. Zo verwerkt een boekhouder de salarisadministratie, worden er financiële rapportages opgesteld en wordt de belastingaangifte op tijd ingediend.

Wat is het verschil tussen een boekhouder en een accountant?

Waar een boekhouder iemand is die een meer uitvoerende rol heeft en dus allerlei boekhoudkundige zaken binnen een bedrijf verwerkt, heeft een accountant meer een controlerende rol. Omdat de boekhouder daadwerkelijk periodiek taken uitvoert, is deze meer betrokken bij de een organisatie. Wanneer een accountant uitvoerende taken oppakt, zijn deze vaak complexer van aard.

Wat kost een boekhouder per uur?

Een boekhouder rekent vaak een uurtarief. Dit uurtarief verschilt per boekhouder. Voor een precieze prijs dien je contact op te nemen en een offerte op te vragen.

Wat kost een boekhouder per jaar?

De kosten die je per jaar aan een boekhouder kwijt bent hangen af van de hoeveelheid taken die de boekhouder krijgt. De boekhouding voor een particulier is kleiner qua omvang dan die van een groot bedrijf. Dit is dus situatie-afhankelijk en lastig op voorhand aan te geven.