Uw salarisadministratie uitbesteden?

Heeft u een onderneming en wilt u uw salarisadministratie uitbesteden? Kost uw salarisadministratie u op dit moment erg veel tijd? Of is uw systeem dusdanig verouderd dat het niet meer bruikbaar is? Dan is Administratiekantoor Van der Bruggen een goede nieuwe partner! Wij zijn een bedrijf dat gespecialiseerd is op het gebied van diverse financiële administratieve werkzaamheden. Graag staan we u bij om deze uit handen te nemen. Door het uitbesteden van dergelijke administratieve werkzaamheden bespaart u kostbare tijd, tijd die u beter kunt besteden aan uw bedrijfsvoering.

Benieuwd naar onze diensten of de kosten? Meer weten hoe we u kunnen ontzorgen? Informeer dan gerust vrijblijvend verder door te bellen naar 030 242 05 00 of het online contactformulier in te vullen.

Waarom uw salarisadministratie uitbesteden?

Een stipte en secure salarisadministratie houdt uw medewerkers blij en de fiscus tevreden. Ons team biedt u alle werkzaamheden die horen bij een solide salarisadministratie. Daarnaast is ons online systeem altijd up-to-date en bent u geen kosten kwijt aan dure updates of onderhoudswerkzaamheden.

Salarisadministratie bij Van der Bruggen

Administratiekantoor Van der Bruggen kan uw totale salarisadministratie van u overnemen. Maar u kunt uw salarisadministratie ook zelf online beheren. Uw winst? Meer tijd voor het runnen van uw onderneming. Ook een mix van uitbesteden en een deel zelf doen, is mogelijk. Voor onze serviceverlening maken wij gebruik van de meest gangbare software. De overname van uw Salarisadministratie van een ander kantoor verloopt hierdoor naadloos en kosteloos.

De mogelijkheden

 • Opmaak salarisstroken en jaaropgaven.
 • Aanmaken betaallijst personeel.
 • Vervaardigen van journaalposten voor de financiële administratie, op papier of digitaal.
 • Bijhouden van de wettelijk verplichte “Loonstaat per medewerker”.
 • Vervaardigen van de aangiftes Loonbelasting en premie.
 • Aanleveren van periodiek en jaarwerk voor uw medewerkers, de Belastingdienst en het pensioenfonds.
 • Het verzorgen van journaalposten waarmee u de aansluiting kunt maken tussen de salaris- en uw financiële administratie (in het geval u enkel de salarisadministratie aan ons uitbesteedt).

Optioneel

 • Bijhouden van de ziekteregistratie.
 • Bijhouden van de verlofregistratie.
 • Bijhouden van een personeelsinformatiesysteem.
 • Vervaardigen van de CBS enquête W & L.

Specialisten op het gebied van financiële administratie

Het Administratiekantoor Van der Bruggen in Utrecht is een bedrijf dat in 1981 werd opgericht door Jan van der Bruggen. Al sinds 1995 zijn wij gevestigd aan de Swammerdamstraat 78 in Utrecht. In 2000 kwam Ron van der Bruggen bij ons familiebedrijf werken, na eerder actief te zijn geweest bij onder meer Kooij & Partners BV. Sinds 2001 stuurt hij met zijn vader het administratiekantoor aan. Samen zorgen zij ervoor dat Administratiekantoor Van der Bruggen tot een succesvolle onderneming uit is gegroeid. Met ons administratiekantoor als uw partner op het gebied van salarisadministratie geniet u van maximale betrokkenheid en continuïteit. Wij zijn erg gespecialiseerd op het gebied van financiële administratie en volgen voortdurend extra bijscholing om op de hoogte te blijven van actuele ontwikkelingen.

Ja, ik wil een offerte ontvangen!

Bent u benieuwd naar de specifieke mogelijkheden voor uw organisatie? Nieuwsgierig naar de kosten voor uw organisatie? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie, of vraag hieronder een gratis offerte aan. Zo kunnen we kijken wat we voor uw organisatie kunnen doen op het gebied van salarisadministratie. Contact opnemen kan telefonisch via 030 242 05 00 en is geheel vrijblijvend. Wij vertellen u graag meer over onze dienstverlening. Ook kunt u het contactformulier op onze website invullen. U ontvangt zo spoedig als mogelijk een reactie op uw bericht. Ook actief in de regio’s Amersfoort, Gouda, Nieuwegein en Zeist.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekijk onze bedrijfsvideo

Stel hier uw vraag Vraag een offerte aan