Boekhouder in Utrecht nodig?

Boekhouder in Utrecht inschakelen? Misschien omdat u als ondernemer geen tijd heeft voor het bijhouden van de administratie, of u weinig van administratie af weet en de klus liever aan een professional overlaat. Een boekhouder beheert de zakelijke administratie en neemt bijvoorbeeld de financiële administratie, salarisadministratie, debiteurenbeheer of de controle administratie uit handen. De boekhouders voeren de diensten tegen scherpe tarieven uit. Neem contact op of maak een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek, onze boekhouders denken graag met u mee.

Contact opnemen Vrijblijvend intakegesprek

Administratiekantoor van der Bruggen is de partij in Utrecht voor het regelen van uw boekhouding, maar ook voor hulp bij belastingaangifte. Benieuwd naar de vele mogelijkheden? Plan een vrijblijvend intakegesprek waarin we samen uw persoonlijke wensen bespreken.

Contactgegevens

Administratiekantoor v/d Bruggen B.V.
Swammerdamstraat 78
3553RZ Utrecht

T. 030 242 05 00
E. info@administratievdbruggen.nl
KvK: 81176295

Openingstijden
Ma t/m do: 8:30 t/m 17:00
Vr: 8:30 t/m 16:00
Buiten kantoortijden op afspraak.

Waarvoor heeft u een zakelijke boekhouder nodig?

Een zakelijke boekhouder in Utrecht speelt een cruciale rol bij het beheren van de financiën van een bedrijf in de regio Utrecht. Naast het zorgvuldig bijhouden van de boekhouding, inclusief inkomsten en uitgaven, is de boekhouder verantwoordelijk voor belangrijke taken zoals het indienen van maandelijkse en jaarlijkse BTW-aangiftes en het opstellen van de jaarrekening en balans aan het einde van elk boekjaar.

Bovendien kan een boekhouder u helpen om te voldoen aan de relevante fiscale wet- en regelgeving, zoals vastgesteld door de Nederlandse overheid. Hier vindt u meer informatie over belastingen en zakendoen in Nederland.

Deze klanten gingen u voor

 

Boekhouding voor bedrijven

Niet alleen voor grote bedrijven, maar ook voor kleinere bedrijven en zzp’ers is het belangrijk om de administratie op orde te houden en op tijd belastingaangifte te doen. Onze boekhouder zorgt voor een passende oplossing voor ieder bedrijf. We bieden de volgende diensten aan aan bedrijven in regio Utrecht:

Online boekhouding: Bespaar kosten

Wij zijn ook actief als online boekhouder. Met gebruik van online boekhouding kunt u uw administratie online indienen, op ieder moment actuele cijfers inzien en betaalt u minder administratiekosten. Online boekhouden maakt het bijhouden van de administratie nog eenvoudiger.

Financiële administratie

Als boekhouder verzorgen wij voor veel bedrijven de complete financiële administratie. Door hier een expert voor in te schakelen, hoeft u er zelf niet meer naar om te kijken. Dit bespaart veel tijd en zorgen.

Salaris administratie

Ook het verzorgen van de salaris administratie kost veel tijd, zeker wanneer uw personeelsbestand groter is. Wij voeren deze administratie op betrouwbare wijze uit, op een manier die ook de fiscus tevreden houdt.

Controle van de administratie

De administratie niet op orde hebben en achteraf met boetes en andere problemen te maken krijgen is nou niet bepaald wenselijk. Daarom kan onze boekhouder ook periodiek uw administratie na lopen middels controle van de administratie.

Debiteurenbeheer

Soms last van te laat betalende debiteuren? Door het debiteurenbeheer aan ons over te laten krijgt u minder te maken met de frustraties van niet-betalende klanten. Wij zorgen ervoor dat uw cashflow in orde blijft.

Fiscale diensten

Op het gebied van fiscale voordelen is Administratiekantoor van der Bruggen voor veel bedrijven in regio Utrecht dé kennispartner. We bieden verschillende fiscale diensten aan.

Opstellen van bezwaar- beroepschriften van subsidies

Heeft u subsidie aangevraagd bij de Overheid, maar is deze aanvraag afgewezen? We stellen graag een bezwaarschrift voor u op.

Berekenen van de voorlopige teruggave

Wanneer u niet wilt of kunt wachten op de teruggave van de Belastingdienst, vragen wij de voorlopige teruggave voor u aan.

Administratiekantoor sinds 1981

Ons administratiekantoor is gevestigd aan de Swammerdamstraat 78 te Utrecht en opgericht in 1981. We zijn een hecht familiebedrijf dat al jarenlang door Jan van der Bruggen en Ron van der Bruggen wordt geleid. De voordelen van ons familiebedrijf zijn met name de maximale betrokkenheid en continuïteit.

De medewerkers van Administratiekantoor van der Bruggen zijn maximaal opgeleid voor hun taken. Daarnaast maakt bijscholing door het jaar heen hen tot experts op het gebied van de laatste fiscale, administratieve en financiële ontwikkelingen. U, als zakelijk ondernemer kunt daarom altijd rekenen op deskundig en professioneel advies over uw administratie. Niet alleen in Utrecht, maar ook in de omgeving van Nieuwegein, Zeist, Gouda en IJsselstein.

Plan een vrijblijvend intakegesprek in

Bent u overtuigd van de professionaliteit en kwaliteit van Administratiekantoor van der Bruggen voor uw belastingaangifte in Utrecht? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend intakegesprek of laat uw gegevens achter in het contactformulier. Wij zorgen ervoor dat u optimaal geholpen wordt.

Plan direct een vrijblijvend intakegesprek in

Veelgestelde vragen

Wat doet een boekhouder?

Een boekhouder is iemand die de boekhouding van een bedrijf of particulier verzorgt. Daarbij komen diverse taken kijken. Zo verwerkt een boekhouder de salarisadministratie, worden er financiële rapportages opgesteld en wordt de belastingaangifte op tijd ingediend.

Wat is het verschil tussen een boekhouder en een accountant?

Waar een boekhouder iemand is die een meer uitvoerende rol heeft en dus allerlei boekhoudkundige zaken binnen een bedrijf verwerkt, heeft een accountant meer een controlerende rol. Omdat de boekhouder daadwerkelijk periodiek taken uitvoert, is deze meer betrokken bij de een organisatie. Wanneer een accountant uitvoerende taken oppakt, zijn deze vaak complexer van aard.

Wat kost een boekhouder per uur?

Een boekhouder rekent vaak een uurtarief. Dit uurtarief verschilt per boekhouder. Voor een precieze prijs dien je contact op te nemen en een offerte op te vragen.

Wat kost een boekhouder per jaar?

De kosten die je per jaar aan een boekhouder kwijt bent hangen af van de hoeveelheid taken die de boekhouder krijgt. De boekhouding voor een particulier is kleiner qua omvang dan die van een groot bedrijf. Dit is dus situatie-afhankelijk en lastig op voorhand aan te geven.