Boekhouder Utrecht – Ervaren, persoonlijk & deskundig

Als boekhouder te Utrecht regelt Administratie Van der Bruggen uw boekhouding van A tot Z. Voor zowel de zakelijke als de particuliere administratie bent u bij ons boekhoudkantoor aan het juiste adres. Onze deskundige medewerkers ontzorgen u graag, zodat u meer tijd over heeft voor uw core business.

Contact opnemen Vrijblijvend intakegesprek

Administratiekantoor van der Bruggen is de partij in Utrecht voor het regelen van uw boekhouding, maar ook voor hulp bij belastingaangifte. Benieuwd naar de vele mogelijkheden? Plan een vrijblijvend intakegesprek waarin we samen uw persoonlijke wensen bespreken.

Contactgegevens

Administratiekantoor v/d Bruggen B.V.
Swammerdamstraat 78
3553RZ Utrecht

T. 030 242 05 00
E. info@administratievdbruggen.nl
KvK: 81176295

Openingstijden
Ma t/m do: 8:30 t/m 17:00
Vr: 8:30 t/m 16:00
Buiten kantoortijden op afspraak.

Wanneer een boekhouder in Utrecht inschakelen?

Heeft u als zakelijk ondernemer geen tijd om uw boekhouding in orde te maken? Of heeft u er minder kennis van en wilt u zich er liever niet in verdiepen? Dan is het verstandig om uw boekhouding uit te besteden aan een ervaren boekhoudkantoor. Administratiekantoor Van der Bruggen gaat graag aan de slag met uw administratie.

Ook als u zzp’er, starter of doorstarter bent, bent u bij ons van harte welkom. Wij staan voor iedereen klaar om de boekhouding te regelen. Wij zorgen ervoor dat uw cijfers overzichtelijk blijven zodat u altijd zicht hebt op uw financiële situatie.

Contact opnemen Vrijblijvend intakegesprek

Administratiekantoor Utrecht? Kies voor Van der Bruggen

Ons administratiekantoor is gevestigd aan de Swammerdamstraat 78 te Utrecht en opgericht in 1981. We zijn een hecht familiebedrijf dat al jarenlang door Jan van der Bruggen en Ron van der Bruggen wordt geleid. De voordelen van ons familiebedrijf zijn met name de maximale betrokkenheid en continuïteit.

De medewerkers van Administratiekantoor Van der Bruggen zijn maximaal opgeleid voor hun taak. Daarnaast maakt bijscholing door het jaar heen hen tot experts op het gebied van de laatste fiscale, administratieve en financiële ontwikkelingen. U, als zakelijk ondernemer of als particulier, kunt daarom altijd rekenen op deskundig en professioneel advies over uw administratie!

Profiteer van meerdere voordelen

We zetten de voordelen van ons administratiekantoor uit Utrecht voor u op een rij:

  • Meer rendement door centrale regie. Wij regelen uw administratie, aangiftes en jaarverslag onder één centrale regie.
  • Speciaal voor starters, zzp’ers en doorstarters.
  • Aantoonbaar resultaat.
  • Scherpe tarieven.
  • Puur persoonlijk: één vast contactpersoon.

Contact opnemen Vrijblijvend intakegesprek

Kwijtscheldingswinst

Online boekhouder – bespaar kosten

Wilt u administratie kosten besparen? Profiteer dan van onze diensten als online boekhouder. Zo kunt u op elk moment actuele cijfers uit uw administratie oproepen. Wilt u bijvoorbeeld de verkopen van de afgelopen week of de verkopen per maand inzien? Het voorraadverloop of recente facturen? Of wilt u inzicht in de winst en omzet per dienst of product? U heeft al deze gegevens altijd direct online inzichtelijk.

Het is ook mogelijk om in een mum van tijd een op cijfers gebaseerde budgettering zonder veel veronderstellingen te produceren. U kunt er uiteraard van uitgaan dat het 100% beveiligd is. Altijd en overal.

De diensten van ons boekhoudkantoor in Utrecht

Onze deskundige medewerkers zijn gespecialiseerd in diverse diensten om uw boekhouding zo goed mogelijk te regelen. Zo heeft u hier zelf geen omkijken meer naar.

Deze klanten gingen u voor

5/5
Veel beter kan niet, administratie verloopt soepel, personeel is vriendelijk en ik hebt een aanspreekpunt. Al meer dan vijf jaar is Van Der Bruggen mijn boekhouder. Prima!
5/5
Ik laat hier altijd mijn boekhouding doen. Goede service!
5/5
Super fijn contact, bedrijf is erg Proffesioneel. Ben super tevreden! Alles word goed en netjes ordelijk bijgehouden, en bellen je direct als er iets niet klopt. Ook voor advies erg prettig en ze weten exact en heel goed waar ze over praten erg fijn en vertrouwd.

Laat uw boekhouding regelen door ervaren vakmensen

Zowel kleine als grote bedrijven zijn verplicht om de boekhouding bij te houden. Een boekhouder – zoals het woord het al zegt – verzorgt alle boekhouding van een organisatie. Van balans en winst- en verliesrekening tot aan de jaarrekening of cash flow statement.

Wij begrijpen dat u het boekhouden een minder leuk aspect van de bedrijfsvoering vindt. Daarom staan wij als professionele boekhouders voor u klaar om uw boekhouding over te nemen. Op deze manier wordt u ontzorgd en kunt u zich bezighouden met hetgeen waar u zich het liefst mee bezig houdt: het runnen van uw bedrijf.

Plan een vrijblijvend intakegesprek in

Bent u op zoek naar een goede boekhouder in Utrecht, en bent u benieuwd naar de mogelijkheden van ons boekhoudkantoor? Neem dan contact met ons op, of plan nu een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek in. Zo kunnen wij direct uw vragen beantwoorden en uw persoonlijke wensen bespreken. Zo weet u direct waar u aan toe bent.

Plan direct een vrijblijvend intakegesprek in