Zoekt u een boekhouder in Utrecht?

Bent u op zoek naar een boekhouder in Utrecht om uw boekhouding van A tot Z te laten uitvoeren? Wilt u uw boekhouding laten inboeken of heeft u hulp nodig bij de belastingaangiftes en wilt u uw boekhouding in Utrecht door een administratiekantoor laten doen? Heeft u als zakelijke onderneming geen tijd of te weinig kennis om uw boekhouding zelf te doen? Dan bent u bij Administratiekantoor van der Bruggen aan het juiste adres! Voor zowel de zakelijke administratie als de particuliere administratie, kunt u bij ons terecht. Wij nemen graag, met veel enthousiasme en professionaliteit, uw administratie uit handen. Bekijk uw mogelijkheden bij Administratiekantoor van der Bruggen in Utrecht.

Wanneer een boekhouder in Utrecht inschakelen?

Wist u dat er in 2017 bijna 2 miljoen actieve ondernemingen waren? Waarvan bijna 1,5 miljoen MKB bedrijven? En wist u dat hiervan meer dan 65% als zzp’er werken? Zowel kleine als grote bedrijven zijn verplicht om een boekhouding bij te houden. Een boekhouder – zoals het woord het al zegt – verzorgt alle boekhouding: van balans en winst- en verliesrekening tot aan de cash flow statement. Wanneer u als zakelijk ondernemer weinig verstand heeft van boekhouden of zelf geen tijd heeft om dit allemaal zelf in orde te brengen, is het wellicht verstandig om uw boekhouding uit te besteden aan een administratiekantoor. Bij Administratiekantoor van der Bruggen kunt u terecht voor de volgende diensten wat betreft uw boekhouding:

  • Online boekhouding: Administratiekantoor verzorgt uw boekhouding tot in de puntjes!
  • Financiële administratie: door uw financiële administratie door ons te laten doen krijgt u direct een helder en overzichtelijke beeld van uw exacte financiële situatie.
  • Salarisadministratie: wilt u naast uw boekhouding ook uw salarisadministratie uitbesteden? Dat kan bij Administratiekantoor van der Bruggen!
  • Controle van de administratie: bij Administratiekantoor van der Bruggen kunt u ook terecht om uw boekhouding door een professional te laten controleren, zodat u niet voor onaangename verassingen komt te staan!
  • Debiteuren beheer: wanneer u te maken krijgt met niet betalende of traag betalende debiteuren kunt u uw debiteuren beheer uitbesteden aan ons. Door middel van onze professionele en deskundige benadering zorgen wij ervoor dat uw debiteuren beheer op orde is en uw boekhouding helemaal klopt!
  • Verschillende fiscale diensten: ook voor diverse fiscale hulp kunt u bij Administratiekantoor van der Bruggen terecht.
  • Particuliere diensten: ook voor uw particuliere boekhouding kunt u uw administratie door ons laten doen!

Waarom kiezen voor Administratiekantoor van der Bruggen?

Ons administratiekantoor, gevestigd aan de Swammerdamstraat 78 te Utrecht en opgericht in 1981, is een hecht familiebedrijf dat al jarenlang door Jan van der Bruggen en Ron van der Bruggen wordt geleid. De voordelen van dit familiebedrijf zijn aan u: maximale betrokkenheid en continuïteit. De medewerkers van Administratiekantoor van der Bruggen zijn maximaal opgeleid voor hun taak en door bijscholing door het jaar heen, maakt hen tot experts op het gebied van de laatste fiscale, administratieve en financiële ontwikkelingen. U, als zakelijk ondernemer of als particulier, kunt daarom altijd rekenen op deskundig en professioneel advies over uw administratie!

Bekijk onze bedrijfsvideo en krijg inzicht in onze werkwijze

 

Ja, ik zoek een boekhouder in Utrecht!

Bent u op zoek naar een boekhouder in Utrecht? Wilt u uw boekhouding uit handen geven aan een administratiekantoor in Utrecht? Of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op en wij staan voor u klaar!

Administratiekantoor Van der Bruggen magazine

Administratiekantoor Van der Bruggen Magazine

Bekijk ons laatste Magazine

Contact opnemen Offerte aanvragen
Neem contact op
Offerte aanvragen
Vraag stellen
030 242 05 00
info@administratievdbruggen.nl