Administratiekantoor Zeist verzorgt uw administratie van A tot Z

Een administratiekantoor nabij Zeist gezocht om uw administratie van A tot Z te laten uitvoeren? Wilt u uw administratie laten inboeken of heeft u hulp nodig bij de belastingaangifte? Dan bent u bij ons administratiekantoor aan het goede adres.

Wij verzorgen de bedrijfsadministratie van organisaties en de boekhouding van particulieren. We zorgen er graag voor dat u geen omkijken meer heeft naar uw administratie. Zo houdt u meer tijd over voor andere zaken!

Contact opnemen Vrijblijvend intakegesprek

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Plan dan een vrijblijvend intakegesprek zodat we u alles kunnen vertellen over onze dienstverlening.

Contactgegevens

Administratiekantoor v/d Bruggen B.V.
Swammerdamstraat 78
3553RZ Utrecht

T. 030 242 05 00
E. info@administratievdbruggen.nl
KvK: 81176295

Openingstijden
Ma t/m do: 8:30 t/m 17:00
Vr: 8:30 t/m 16:00
Buiten kantoortijden op afspraak.

Administratie uitbesteden aan een boekhouder?

Een administratiekantoor verzorgt – zoals het woord al zegt – alle administraties. Merkt u dat u weinig tijd over heeft voor het doen van uw administratie? Dan is het verstandig om de hulp in te schakelen van een boekhouder.

De boekhouder zorgt er voor dat u direct inzage heeft in uw exacte financiële situatie. Zodoende kunt u tekorten vroegtijdig signaleren en kunt u eventuele investeringsmomenten vaststellen.

Contact opnemen Vrijblijvend intakegesprek

Administratiekantoor met 40 jaar ervaring

Ons Utrechtse Administratiekantoor is opgericht in 1981 door Jan Van der Bruggen. In de Swammerdamstraat 78 te Utrecht vindt u ons pand waar we al vanaf 1995 gevestigd zijn.

Vanaf 2000 is Ron Van der Bruggen werkzaam bij het administratiekantoor. Hij versterkte het familiebedrijf na eerst gewerkt te hebben bij onder andere Kooij & Partners BV. In 2001 is hij medevennoot geworden en leidt hij sindsdien, samen met zijn vader, succesvol de onderneming.

Specialisaties van ons administratiekantoor

Wanneer u verschillende administratiekantoren vergelijkt komt u al snel tot de conclusie dat er vele nuances bestaan in de werkzaamheden dat een accountantskantoor verricht. Ons administratiekantoor nabij Zeist biedt de volgende diensten aan:

Contact opnemen Vrijblijvend intakegesprek

Kwijtscheldingswinst

Maximaal betrokkenheid en goed opgeleide boekhouder

De voordelen van dit accountantskantoor zijn voor u: maximale betrokkenheid en continuïteit. Ook zijn de medewerkers van ons administratiekantoor maximaal opgeleid voor hun taak. Zo krijgen ze bijscholing door het jaar heen. Dit maakt hen tot experts in de laatste fiscale, administratieve en financiële ontwikkelingen.

Het betrouwbare administratiekantoor van regio Zeist

Ons administratiekantoor nabij Zeist kent een aantal erg belangrijke voordelen:

  • Meer rendement door centrale regie van een boekhouder
  • Speciaal voor starters en doorstarters
  • Kantoor dat voor aantoonbaar resultaat zorgt
  • Een vaste accountant en contactpersoon, persoonlijke dienstverlening
  • Online boekhouding mogelijk
  • Direct inzicht in uw financiële situatie
  • Gevestigd in Utrecht en ook actief voor bedrijven uit Zeist

Deze klanten gingen u voor

 

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen als uw administratiekantoor nabij Zeist? Als boekhouder gaan wij graag met u in gesprek over de mogelijkheden van het uitbesteden van uw bedrijfsadministratie. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of advies. Of vraag hieronder direct een offerte aan.

Vraag direct een offerte aan

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veelgestelde vragen

Wat is een administratiekantoor?

Een administratiekantoor is een kantoor dat de financiële administratie voor een ander bedrijf verzorgt. Daarbij kan gedacht worden aan het opstellen van jaarrekeningen, het verzorgen van de belastingaangifte en het doen van de salarisadministratie.

Wat doet een administratiekantoor?

Een administratiekantoor neemt fiscale en administratieve werkzaamheden van een bedrijf uit handen. Het kantoor voert deze taken namens het bedrijf uit. Hierbij kun je denken aan het doen van belastingaangiften, de salarisadministratie en het opstellen van jaarrekeningen.

Hoe werkt een administratiekantoor?

Administratiekantoor van der Bruggen begint altijd met een intakegesprek, op basis waarvan we vrijblijvend een offerte opstellen. Zodra we voor u aan de slag mogen levert u uw facturen en bonnen aan. Tegen een vast bedrag per maand verzorgen wij vervolgens uw administratie iedere maand.

Wat kost een administratiekantoor?

Een administratiekantoor rekent doorgaans op basis van een uurtarief. Hoeveel uur er voor het verzorgen van de administratie nodig is hangt onder meer af van de omvang van het bedrijf. Vraag gerust een offerte bij ons aan voor meer informatie over de kosten.