Administratiekantoor in Nieuwegein

Wilt u de hulp inroepen van een administratiekantoor in Nieuwegein voor de administratie van uw bedrijf? Ga dan de samenwerking aan met Administratiekantoor van der Bruggen. Samen met een boekhouder gaat u aan de slag met uw boekhouding en alle zaken die daarmee samenhangen, denk aan belastingaangifte, salarisadministratie en debiteurenbeheer. Het is maar net waar u hulp bij wenst.

Bij Administratiekantoor Van der Bruggen kunt u terecht voor de administratie van uw bedrijf. We begrijpen dat de administratie voor veel ondernemers een doorn in het oog is en daarom nemen wij deze tijdrovende taak graag voor u uit handen.

Contact opnemen Vrijblijvend intakegesprek

Contactgegevens

Administratiekantoor v/d Bruggen B.V.
Swammerdamstraat 78
3553RZ Utrecht

T. 030 242 05 00
E. info@administratievdbruggen.nl
KvK: 81176295

Openingstijden
Ma t/m do: 8:30 t/m 17:00
Vr: 8:30 t/m 16:00
Buiten kantoortijden op afspraak.

Ervaren administratiekantoor in Nieuwegein

Waarom ons administratiekantoor in Nieuwegein inschakelen? U mag bij een samenwerking het volgende van ons verwachten:

  • Meer rendement door een centrale regie
  • Speciaal voor (door)starters, zzp’ers en mkb’ers
  • Aantoonbare resultaten
  • Altijd één vast contactpersoon
  • Direct inzicht in uw financiële situatie
  • Al meer dan 35 jaar ervaring in het vak
  • Gevestigd in Utrecht en ook beschikbaar voor bedrijven in Nieuwegein

Kennismaken met ons kantoor en onze medewerkers? Neem contact op voor een vrijblijvend intakegesprek. We bespreken uw hulpvraag en vertellen u meer over onze diensten.

Contact opnemen Vrijblijvend intakegesprek

Voor (door)startende en zzp’ers ondernemers

Ons administratiekantoor in Nieuwegein richt zich met name op de groep (door)starters, zzp’ers, mkb en kleine ondernemingen. Denk aan aangifte inkomstenbelasting en voorlopige teruggaven. Wanneer u te weinig tijd heeft voor uw boekhouding en/of het bijhouden ervan te ingewikkeld vindt, kunt u ervoor kiezen om dit uit te besteden aan een boekhouder. Wij kunnen de bedrijfsadministratie deels of compleet van u overnemen.

Daarbij kunt u vertrouwen op onze discretie en kunt u op ieder moment uw eigen administratie inzien middels onze dienst online boekhouding. Handig, zodat u kunt inspelen op kansen voor uw bedrijf en u kunt zien of het een goed moment is om te investeren.

Wanneer een administratiekantoor nabij Nieuwegein inschakelen?

Door in zee te gaan met een administratiekantoor zal de boekhouder uw administratie regelen. Welke administratieve werkzaamheden voert de boekhouder uit? De werkzaamheden van een administratiekantoor kunnen behoorlijk verschillen. Het ene kantoor verzorgt alleen de salarisadministratie, terwijl het andere kantoor zich bezighoudt met fiscale zaken als belastingaangiftes. Bedenk dus goed welke administratieve werkzaamheden u wilt laten uitbesteden aan een administratiekantoor in Nieuwegein.

Wij verrichten de volgende diensten voor ondernemers en bedrijven in Nieuwegein:

Uw persoonlijke boekhouder in Nieuwegein

Elke nieuwe klant krijgt een vaste boekhouder toegewezen. Deze boekhouder behoudt de centrale regie over uw volledige administratie, aangiftes en jaarverslagen en beheert het vanaf een centrale plek. Door online te boekhouden is uw altijd administratie inzichtelijk en up-to-date. U kunt de belangrijkste cijfers op elk moment van de dag inzien. Uw persoonlijke boekhouder in Nieuwegein kent de werkwijze rondom uw bedrijfsadministratie en geeft u waar nodig snel advies. Als boekhouder zijn wij ook werkzaam in de plaatsen Gouda en IJsselstein.

 

Internetconsultatie publicatie vergrijpboeten

Maximale betrokkenheid en goed opgeleid

Onze medewerkers worden het hele jaar door opgeleid en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op financieel en fiscaal gebied. Alleen op die manier kunnen wij goed zorg dragen voor uw boekhouding.

We zijn ook altijd bereikbaar voor vragen over uw boekhouding of over onze diensten. We begrijpen dat het uit handen geven van uw administratie een grote stap is en daarom willen we graag dat u met al uw vragen bij ons terecht kunt.

Betrouwbaar familiebedrijf

Administratiekantoor van der Bruggen is opgericht in 1981 door Jan van der Bruggen. Ons kantoor huist sinds 1995 in Utrecht aan de Swammerdamstraat 78. Tegenwoordig is ons bedrijf een echt familiebedrijf: zoon Ron van der Bruggen is sinds het jaar 2000 werkzaam bij het administratiekantoor. Vader Jan brengt ervaring, kennis en inzicht mee, terwijl zoon Jan een frisse visie heeft op een moderne dienstverlening met oog voor digitale mogelijkheden. Samen met het betrokken team leidt de familie Van der Bruggen een succesvol administratiekantoor.

Deze klanten gingen u voor

 

Neem contact op voor een kennismaking

Wilt u de bedrijfsadministratie uitbesteden aan ons administratiekantoor in Nieuwegein? Neem dan direct contact op voor een vrijblijvend intakegesprek of vraag een offerte aan. We bespreken uw wensen met betrekking tot de administratie en wat wij hierin kunnen betekenen. U mag altijd telefonisch contact opnemen voor meer informatie of advies via 030 242 05 00. Ons administratiekantoor helpt ook ondernemingen met hun boekhouding in de regio Zeist, Amersfoort, IJsselstein en Gouda.

Vraag direct een offerte aan

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veelgestelde vragen

Wat is een administratiekantoor?

Een administratiekantoor is een kantoor dat de financiële administratie voor een ander bedrijf verzorgt. Daarbij kan gedacht worden aan het opstellen van jaarrekeningen, het verzorgen van de belastingaangifte en het doen van de salarisadministratie.

Wat doet een administratiekantoor?

Een administratiekantoor neemt fiscale en administratieve werkzaamheden van een bedrijf uit handen. Het kantoor voert deze taken namens het bedrijf uit. Hierbij kun je denken aan het doen van belastingaangiften, de salarisadministratie en het opstellen van jaarrekeningen.

Hoe werkt een administratiekantoor?

Administratiekantoor van der Bruggen begint altijd met een intakegesprek, op basis waarvan we vrijblijvend een offerte opstellen. Zodra we voor u aan de slag mogen levert u uw facturen en bonnen aan. Tegen een vast bedrag per maand verzorgen wij vervolgens uw administratie iedere maand.

Wat kost een administratiekantoor?

Een administratiekantoor rekent doorgaans op basis van een uurtarief. Hoeveel uur er voor het verzorgen van de administratie nodig is hangt onder meer af van de omvang van het bedrijf. Vraag gerust een offerte bij ons aan voor meer informatie over de kosten.