Boekhouder IJsselstein – Ervaren, persoonlijk & deskundig

Bent u op zoek naar een goede boekhouder in IJsselstein? Dan bent u bij Administratie Van der Bruggen aan het juiste adres. Als professionele boekhouder verzorgen wij uw boekhouding van A tot Z, waardoor u nergens meer aan hoeft te denken. Zowel voor particulieren als zakelijke administratie staan wij voor u klaar en onze deskundige medewerkers ontzorgen u graag. U kunt hiervan profiteren door contact op te nemen en een vrijblijvend intakegesprek aan te vragen. Zo weet u direct waar u aan toe bent en kunt u de boekhouding uit handen geven. Neem contact op!

Contact opnemen Vrijblijvend intakegesprek

Administratiekantoor van der Bruggen is de partij in IJsselstein voor het regelen van uw boekhouding, maar ook voor hulp bij belastingaangifte. Benieuwd naar de vele mogelijkheden? Plan een vrijblijvend intakegesprek waarin we samen uw persoonlijke wensen bespreken.

Contactgegevens

Administratiekantoor v/d Bruggen B.V.
Swammerdamstraat 78
3553RZ Utrecht

T. 030 242 05 00
E. info@administratievdbruggen.nl
KvK: 81176295

Openingstijden
Ma t/m do: 8:30 t/m 17:00
Vr: 8:30 t/m 16:00
Buiten kantoortijden op afspraak.

Een boekhouder in IJsselstein en omgeving

Een boekhouder in IJsselstein kunt u inschakelen wanneer u als zakelijk ondernemer geen of weinig tijd heeft om de boekhouding op orde te brengen. U steekt uw tijd misschien liever in uw core business in plaats van uw boekhouding, daarom staan onze professionals in IJsselstein en omgeving voor u klaar. Een ervaren boekhoudkantoor zorgt er in alle steden rondom IJsselstein voordat u de administratie niet meer uit hoeft te voeren en alles klaar heeft voor de belastingaangifte aan het einde van het jaar. Woont u in Utrecht, Nieuwegein, Gouda of Zeist? Ook dan staat Administratie Van der Bruggen voor u klaar.

Wij helpen zowel zzp’ers als starters of doorstarters. Ieders boekhouding dient op orde te zijn en wij zorgen er dan voor dat u een goed overzicht heeft van de cijfers en de financiële situatie waarin uw bedrijf verkeert.

Contact opnemen Vrijblijvend intakegesprek

De voordelen van een goede boekhouder

De boekhouder in IJsselstein zorgt ervoor dat uw volledige administratie, aangiftes en jaarverslagen op een centrale plek geregeld zijn. U behaalt hierdoor meer rendement door centrale regie. Andere voordelen van administratiekantoor van der Bruggen zijn:

  • Speciaal voor starters, zzp’ers en doorstarters;
  • Aantoonbare resultaten;
  • Scherpe tarieven;
  • Meer rendement door centrale regie;
  • Altijd één vast contactpersoon.

Kosten besparen met uw administratie

We zetten de voordelen van ons administratiekantoor uit Utrecht voor u op een rij:

  • Meer rendement door centrale regie. Wij regelen uw administratie, aangiftes en jaarverslag onder één centrale regie.
  • Speciaal voor starters, zzp’ers en doorstarters.
  • Aantoonbaar resultaat.
  • Scherpe tarieven.
  • Puur persoonlijk: één vast contactpersoon.

Contact opnemen Vrijblijvend intakegesprek

Kwijtscheldingswinst

De diensten van een boekhouder in IJsselstein

Administratiekantoor van der Bruggen is voor een groot aantal diensten in te schakelen. Zo heeft u er zelf geen omkijken meer naar en zorgt u ervoor dat uw boekhouding op ieder moment van de dag inzichtelijk en up-to-date is. U kunt hierbij denken aan de online boekhouding, maar ook de financiële- of salarisadministratie. De controle kan altijd uitgevoerd worden, zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Daarnaast kunt u ons ook inschakelen voor debiteurenbeheer. Vaak een vervelende bijkomstigheid voor ondernemers, maar wij nemen dit graag van u over.

De diensten van ons boekhoudkantoor in IJsselstein

Onze deskundige medewerkers zijn gespecialiseerd in diverse diensten om uw boekhouding zo goed mogelijk te regelen. Zo heeft u hier zelf geen omkijken meer naar.

Deze klanten gingen u voor

5/5
Veel beter kan niet, administratie verloopt soepel, personeel is vriendelijk en ik hebt een aanspreekpunt. Al meer dan vijf jaar is Van Der Bruggen mijn boekhouder. Prima!
5/5
Ik laat hier altijd mijn boekhouding doen. Goede service!
5/5
Super fijn contact, bedrijf is erg Proffesioneel. Ben super tevreden! Alles word goed en netjes ordelijk bijgehouden, en bellen je direct als er iets niet klopt. Ook voor advies erg prettig en ze weten exact en heel goed waar ze over praten erg fijn en vertrouwd.

Ga voor een vrijblijvend intakegesprek

Wilt u direct een boekhouder in IJsselstein inschakelen en wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Door contact op te nemen kunnen wij uw vragen beantwoorden en de persoonlijke wensen op een rij zetten. U bepaalt dan of u een samenwerking met ons aan wilt gaan en de boekhouding volledig uit handen wilt geven. Vraag direct een vrijblijvend intakegesprek aan, Administratiekantoor van der Bruggen staat voor u klaar.

Plan direct een vrijblijvend intakegesprek in

Veelgestelde vragen

Wat doet een boekhouder?

Een boekhouder is iemand die de boekhouding van een bedrijf of particulier verzorgt. Daarbij komen diverse taken kijken. Zo verwerkt een boekhouder de salarisadministratie, worden er financiële rapportages opgesteld en wordt de belastingaangifte op tijd ingediend.

Wat is het verschil tussen een boekhouder en een accountant?

Waar een boekhouder iemand is die een meer uitvoerende rol heeft en dus allerlei boekhoudkundige zaken binnen een bedrijf verwerkt, heeft een accountant meer een controlerende rol. Omdat de boekhouder daadwerkelijk periodiek taken uitvoert, is deze meer betrokken bij de een organisatie. Wanneer een accountant uitvoerende taken oppakt, zijn deze vaak complexer van aard.

Wat kost een boekhouder per uur?

Een boekhouder rekent vaak een uurtarief. Dit uurtarief verschilt per boekhouder. Voor een precieze prijs dien je contact op te nemen en een offerte op te vragen.

Wat kost een boekhouder per jaar?

De kosten die je per jaar aan een boekhouder kwijt bent hangen af van de hoeveelheid taken die de boekhouder krijgt. De boekhouding voor een particulier is kleiner qua omvang dan die van een groot bedrijf. Dit is dus situatie-afhankelijk en lastig op voorhand aan te geven.