Administratiekantoor in IJsselstein

Administratiekantoor nabij IJsselstein gezocht om uw administratie aan uit te besteden? Of heeft u hulp nodig bij de belastingaangifte of het inboeken van uw administratie? Dan is het verstandig om een boekhouder in IJsselstein in te schakelen. 

Administratiekantoor Van der Bruggen verzorgt de bedrijfsadministratie van verschillende bedrijven en voor particulieren de boekhouding. We nemen u graag werk uit handen door uw administratie voor u te doen, zodat u zich bezig kan houden met andere zaken.

Contact opnemen Vrijblijvend intakegesprek

Te weten komen wat we voor u kunnen betekenen? Plan dan een vrijblijvend intakegesprek zodat we samen kunnen kijken hoe wij als administratiekantoor u kunnen helpen.

Contactgegevens

Administratiekantoor v/d Bruggen B.V.
Swammerdamstraat 78
3553RZ Utrecht

T. 030 242 05 00
E. info@administratievdbruggen.nl
KvK: 81176295

Openingstijden
Ma t/m do: 8:30 t/m 17:00
Vr: 8:30 t/m 16:00
Buiten kantoortijden op afspraak.

Uw administratie uitbesteden

Het doen van de administratie is voor veel mensen niet hun favoriete bezigheid. Het neemt veel tijd in beslag, waardoor u misschien minder tijd over heeft voor andere belangrijke taken. Het is dan handig om een administratiekantoor in te schakelen.

U blijft altijd inzage hebben in uw eigen boekhouding en financiële situatie. Op die manier kunt u op tijd signaleren of er tekorten zijn en inzien wanneer er momenten zijn waarop u kunt investeren.

Contact opnemen Vrijblijvend intakegesprek

Administratiekantoor Van der Bruggen

Administratiekantoor Van der Bruggen is in 1981 opgericht door Jan Van der Bruggen in Utrecht. U vindt ons pand al sinds 1995 aan de Swammerdamstraat 78 in Utrecht.

Ron Van der Bruggen is sinds 2000 werkzaam bij administratiekantoor Van der Bruggen na een carrière bij onder andere Kooij & Partners. Hij is in 2001 vennoot geworden en staat sindsdien, samen met zijn vader, aan het hoofd van de onderneming.

Diensten van ons administratiekantoor

Tijdens de zoektocht naar een geschikt administratiekantoor in IJsselstein komt u erachter dat niet ieder administratiekantoor dezelfde diensten aanbiedt. Bij administratiekantoor Van der Bruggen kunt u terecht voor de volgende diensten:

Contact opnemen Vrijblijvend intakegesprek

Kwijtscheldingswinst

Op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

De medewerkers van administratiekantoor Van der Bruggen hebben de juiste opleidingen gevolgd om hun taken uit te voeren. Daarnaast krijgen ze op meerdere momenten in het jaar bijscholing, zodat ze op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van fiscale, administratieve en financiële onderwerpen.

Persoonlijk administratiekantoor in regio IJsselstein

Wanneer u ons inschakelt als uw administratiekantoor in IJsselstein, kunt u rekenen op het volgende:

  • Meer rendement door centrale regie van een boekhouder
  • Speciaal voor starters en doorstarters
  • Kantoor dat voor aantoonbaar resultaat zorgt
  • Een vaste accountant en contactpersoon, persoonlijke dienstverlening
  • Online boekhouding mogelijk
  • Direct inzicht in uw financiële situatie
  • Gevestigd in Utrecht en ook actief voor bedrijven uit Zeist

Deze klanten gingen u voor

 

Administratiekantoor in IJsselstein: offerte aanvragen

Als administratiekantoor in IJsselstein kunnen we u veel werk uit handen nemen. We gaan graag met u in gesprek om de mogelijkheden te bespreken wat betreft uw administratie. Wanneer u gevestigd bent in Utrecht, Nieuwegein, Zeist of Gouda zijn wij u ook graag van dienst. Voor meer advies kunt u in contact komen met ons via onze contactgegevens. U kunt ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen via onderstaand formulier.

Vraag direct een offerte aan

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veelgestelde vragen

Wat is een administratiekantoor?

Een administratiekantoor is een kantoor dat de financiële administratie voor een ander bedrijf verzorgt. Daarbij kan gedacht worden aan het opstellen van jaarrekeningen, het verzorgen van de belastingaangifte en het doen van de salarisadministratie.

Wat doet een administratiekantoor?

Een administratiekantoor neemt fiscale en administratieve werkzaamheden van een bedrijf uit handen. Het kantoor voert deze taken namens het bedrijf uit. Hierbij kun je denken aan het doen van belastingaangiften, de salarisadministratie en het opstellen van jaarrekeningen.

Hoe werkt een administratiekantoor?

Administratiekantoor van der Bruggen begint altijd met een intakegesprek, op basis waarvan we vrijblijvend een offerte opstellen. Zodra we voor u aan de slag mogen levert u uw facturen en bonnen aan. Tegen een vast bedrag per maand verzorgen wij vervolgens uw administratie iedere maand.

Wat kost een administratiekantoor?

Een administratiekantoor rekent doorgaans op basis van een uurtarief. Hoeveel uur er voor het verzorgen van de administratie nodig is hangt onder meer af van de omvang van het bedrijf. Vraag gerust een offerte bij ons aan voor meer informatie over de kosten.