Boekhouder Zeist – boekhouding uitbesteden?

Een boekhouder in Zeist gezocht om uw boekhouding van A tot Z te laten uitvoeren? Voor het inschakelen van een boekhouder zit u goed bij Administratie van der Bruggen. Ons administratiekantoor is gevestigd in Utrecht, nabij Zeist.

Onze boekhouders helpen u graag bij het inboeken van uw boekhouding of het regelen van uw belastingaangifte. Zowel voor zakelijke als voor particuliere doeleinden.

Onze ervaren boekhouders nemen uw boekhouding graag uit handen, zodat u zich volledig op uw core business kunt richten. Wij ontzorgen u graag!

De beste boekhouder van regio Zeist

Ons administratiekantoor nabij Zeist kent een aantal erg belangrijke voordelen:

  • Meer rendement door centrale regie van een goede boekhouder
  • Speciaal voor starters, zzp’ers en doorstarters
  • Ervaren boekhouders die voor aantoonbaar resultaat zorgen
  • Een vaste accountant en contactpersoon, persoonlijke dienstverlening
  • Online boekhouding
  • Direct inzicht in uw financiële situatie
  • Gevestigd in Utrecht en ook actief voor bedrijven uit Zeist

Een boekhouder neemt u zorgen uit handen

Een boekhouder verzorgt – zoals het woord al zegt – alle boekhouding. Zo houdt de boekhouder de inkomsten en uitgaven bij. Daarnaast regelt hij alle administratieve zaken als de salarisadministratie, het opstellen van de jaarrekening en het inboeken van facturen.

U schakelt een boekhouder in als u merkt dat u geen tijd heeft om de boekhouding van uw eigen onderneming zelf te verzorgen. Immers is het belangrijk dat u overzicht houdt in de financiële administratie van uw bedrijf of onderneming.

Alle diensten voor een goede boekhouding

Bekijk onze bedrijfsvideo

Boekhouder met jarenlange ervaring

Ons administratiekantoor, gelegen naast Zeist, is opgericht in 1981 door Jan Van der Bruggen. In de Swammerdamstraat 78 te Utrecht vindt u het pand waar Van der Bruggen al vanaf 1995 gevestigd is.

Vanaf 2000 is Ron Van der Bruggen werkzaam bij het boekhouders kantoor. Hij versterkte het familiebedrijf na eerst gewerkt te hebben bij onder andere Kooij & Partners BV. In 2001 is hij medevennoot geworden en leidt hij sindsdien, samen met zijn vader, succesvol de onderneming.

Betrokken boekhouders die voor continuïteit zorgen

De voordelen van dit familiebedrijf zijn met name maximale betrokkenheid en continuïteit. Alle boekhouders bij Administratiekantoor Van der Bruggen zijn namelijk maximaal opgeleid voor hun taak. Verder zorgt continue bijscholing door het jaar heen dat zij experts zijn in de laatste fiscale, administratieve en financiële ontwikkelingen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen als uw boekhouder in de omgeving van Zeist? Wilt u weten wat de kosten zijn voor uw bedrijf? Neem dan gerust vrijblijvend contact op. Wij verzorgen uw boekhouding graag voor u, zodat de financiën van uw onderneming op orde zijn.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Contact opnemen Offerte aanvragen