Boekhouder Zeist – boekhouding uitbesteden?

Een boekhouder in Zeist gezocht om uw boekhouding van A tot Z te laten uitvoeren? Voor het inschakelen van een boekhouder zit u goed bij Administratie van der Bruggen. Ons administratiekantoor is gevestigd in Utrecht, nabij Zeist.

Onze boekhouders helpen u graag bij het inboeken van uw boekhouding of het regelen van uw belastingaangifte. Kortom, wij zijn er voor al uw administratieve werkzaamheden.

Contact opnemen Vrijblijvend intakegesprek

Onze ervaren boekhouders nemen uw boekhouding graag uit handen, zodat u zich volledig op uw core business kunt richten. Wij ontzorgen u graag!

Contactgegevens

Administratiekantoor v/d Bruggen B.V.
Swammerdamstraat 78
3553RZ Utrecht

T. 030 242 05 00
E. info@administratievdbruggen.nl
KvK: 81176295

Openingstijden
Ma t/m do: 8:30 t/m 17:00
Vr: 8:30 t/m 16:00
Buiten kantoortijden op afspraak.

De beste boekhouder van regio Zeist

Ons administratiekantoor nabij Zeist kent een aantal erg belangrijke voordelen:

  • Meer rendement door centrale regie van een goede boekhouder
  • Speciaal voor starters, zzp’ers en doorstarters
  • Ervaren boekhouders die voor aantoonbaar resultaat zorgen
  • Een vaste accountant en contactpersoon, persoonlijke dienstverlening
  • Online boekhouding
  • Direct inzicht in uw financiële situatie
  • Gevestigd in Utrecht en ook actief voor bedrijven uit Zeist

Contact opnemen Vrijblijvend intakegesprek

Een boekhouder neemt u zorgen uit handen

Een boekhouder verzorgt – zoals het woord al zegt – alle boekhouding. Zo houdt de boekhouder de inkomsten en uitgaven bij. Daarnaast regelt hij alle administratieve zaken als de salarisadministratie, het opstellen van de jaarrekening en het inboeken van facturen.

U schakelt een boekhouder in als u merkt dat u geen tijd heeft om de boekhouding van uw eigen onderneming zelf te verzorgen. Immers is het belangrijk dat u overzicht houdt in de financiële administratie van uw bedrijf of onderneming.

Kwijtscheldingswinst

Boekhouder met jarenlange ervaring

Ons administratiekantoor, gelegen naast Zeist, is opgericht in 1981 door Jan Van der Bruggen. In de Swammerdamstraat 78 te Utrecht vindt u het pand waar Van der Bruggen al vanaf 1995 gevestigd is.

Vanaf 2000 is Ron Van der Bruggen werkzaam bij het boekhouders kantoor. Hij versterkte het familiebedrijf na eerst gewerkt te hebben bij onder andere Kooij & Partners BV. In 2001 is hij medevennoot geworden en leidt hij sindsdien, samen met zijn vader, succesvol de onderneming.

Betrokken boekhouders die voor continuïteit zorgen

De voordelen van dit familiebedrijf zijn met name maximale betrokkenheid en continuïteit. Alle boekhouders bij Administratiekantoor Van der Bruggen zijn namelijk maximaal opgeleid voor hun taak. Verder zorgt continue bijscholing door het jaar heen dat zij experts zijn in de laatste fiscale, administratieve en financiële ontwikkelingen.

Deze klanten gingen u voor

 

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen als uw boekhouder in de omgeving van Zeist? Wilt u weten wat de kosten zijn voor uw bedrijf? Neem dan gerust vrijblijvend contact op. Wij verzorgen uw boekhouding graag voor u, zodat de financiën van uw onderneming op orde zijn.

Plan direct een vrijblijvend intakegesprek in

Veelgestelde vragen

Wat doet een boekhouder?

Een boekhouder is iemand die de boekhouding van een bedrijf of particulier verzorgt. Daarbij komen diverse taken kijken. Zo verwerkt een boekhouder de salarisadministratie, worden er financiële rapportages opgesteld en wordt de belastingaangifte op tijd ingediend.

Wat is het verschil tussen een boekhouder en een accountant?

Waar een boekhouder iemand is die een meer uitvoerende rol heeft en dus allerlei boekhoudkundige zaken binnen een bedrijf verwerkt, heeft een accountant meer een controlerende rol. Omdat de boekhouder daadwerkelijk periodiek taken uitvoert, is deze meer betrokken bij de een organisatie. Wanneer een accountant uitvoerende taken oppakt, zijn deze vaak complexer van aard.

Wat kost een boekhouder per uur?

Een boekhouder rekent vaak een uurtarief. Dit uurtarief verschilt per boekhouder. Voor een precieze prijs dien je contact op te nemen en een offerte op te vragen.

Wat kost een boekhouder per jaar?

De kosten die je per jaar aan een boekhouder kwijt bent hangen af van de hoeveelheid taken die de boekhouder krijgt. De boekhouding voor een particulier is kleiner qua omvang dan die van een groot bedrijf. Dit is dus situatie-afhankelijk en lastig op voorhand aan te geven.