Boekhouder Zeist – welkom bij Van der Bruggen

Bent u op zoek naar een boekhouder nabij Zeist om uw boekhouding van A tot Z te laten uitvoeren? Ons kantoor is gevestigd in Utrecht, naast Zeist. Onze boekhouders helpen u graag bij het inboeken van uw boekhouding of het regelen van uw belastingaangifte. Zowel voor zakelijke als voor particuliere doeleinden.

Onze ervaren boekhouders nemen uw boekhouding graag uit handen, zodat u zich volledig op uw core business kunt richten. Wij ontzorgen u graag!

Plan een vrijblijvend intakegesprek

Wilt u weten wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan contact op met ons administratiekantoor zodat we de mogelijkheden kunt bespreken. U kunt ook direct een vrijblijvend intakegesprek plannen. Tijdens dit gesprek bespreken we uitgebreid eventuele wensen en vragen.

Boekhouder (nabij) Zeist – wanneer inschakelen?

Een boekhouder verzorgt – zoals het woord al zegt – alle boekhouding. De boekhouder houdt de inkomsten en uitgaven bij. Daarnaast regelt hij alle administratieve zaken.

U schakelt een boekhouder iin als u merkt dat u geen tijd heeft om de boekhouding zelf te verzorgen. Het is immers belangrijk dat u overzicht houdt in de financiële situatie van uw bedrijf of onderneming.

Profiteer van onze specialisaties

Over boekhoudkantoor van der Bruggen

Ons administratiekantoor, gelegen naast Zeist, is opgericht in 1981 door Jan Van der Bruggen. In de Swammerdamstraat 78 te Utrecht vindt u het pand waar Van der Bruggen al vanaf 1995 gevestigd is.

Vanaf 2000 is Ron Van der Bruggen werkzaam bij het boekhouderskantoor. Hij versterkte het familiebedrijf na eerst gewerkt te hebben bij onder andere Kooij & Partners BV. In 2001 is hij medevennoot geworden en leidt hij sindsdien, samen met zijn vader, succesvol de onderneming.

Ervaren en betrokken boekhouders

De voordelen van dit familiebedrijf zijn met name maximale betrokkenheid en continuïteit. De medewerkers van Administratiekantoor Van der Bruggen zijn namelijk maximaal opgeleid voor hun taak. Continue bijscholing door het jaar heen maakt hen tot experts in de laatste fiscale, administratieve en financiële ontwikkelingen.

Vraag direct een offerte aan

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen als uw boekhouder in de omgeving van Zeist? Neem gerust eens vrijblijvend contact op met onze medewerkers! Wij verzorgen uw boekhouding graag voor u, zodat de financiën van uw onderneming op orde zijn.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Contact opnemen Offerte aanvragen