Boekhouder in Gouda gezocht?

Boekhouder in Gouda en omgeving gezocht om uw boekhouding A tot Z te laten uitvoeren? Wilt u uw boekhouding laten inboeken of heeft u hulp nodig bij de belastingaangiftes? Wilt u alle administratieve taken van uw bedrijf uit handen geven? Dan bent u bij ons op het juiste adres. Ervaren, persoonlijk en deskundig.

Graag maken wij een realiseerbaar resultaat. Hierbij krijgt u een van onze ervaren boekhouders aangewezen als contactpersoon. Op deze manier geniet u te allen tijde van snel en solide advies van ervaren boekhouders.

Contact opnemen Vrijblijvend intakegesprek

Wanneer schakelt u een boekhouder in Gouda in?

Wanneer u een ondernemer bent, kan het interessant zijn om een boekhouder in te schakelen. Doordat een boekhouder uw financiële administratie uit handen neemt, heeft u meer tijd voor zaken die belangrijk zijn, zoals het focussen op uw onderneming. Schakelt u een administratiekantoor in? Dan heeft u zelf controle over in hoeverre de boekhouder u helpt met verschillende taken. Het komt namelijk vaak voor dat administratiekantoren u enkel helpen met de boekhouding en het geven van advies. Maar u kunt ook ondersteuning krijgen met de ordening van uw administratie en zelfs de belastingaangifte.

De financiële administratie uitbesteden aan een boekhouder in Gouda is met name interessant voor kleine ondernemingen, start-ups en zzp’ers. Deze organisaties beschikken vaak niet over hun eigen financiële afdeling omdat dit ze veel geld kost. Daarom is het aantrekkelijk om een boekhouder die werkzaam is bij een administratiekantoor in te schakelen.

Is er een verschil tussen een boekhouder en een accountant?

Ja, er is een verschil tussen een boekhouder en een accountant. Een boekhouder heeft namelijk een uitvoerende rol. Dit houdt in dat een boekhouder aan de slag gaat met de boekhouding. Een accountant heeft enkel een inrichtende en controlerende rol in de boekhouding. Daarnaast heeft een boekhouder veel kennis over belastingregels en weten zij wat de voordelen zijn voor kleine ondernemingen.

Contactgegevens

Administratiekantoor v/d Bruggen B.V.
Swammerdamstraat 78
3553RZ Utrecht

T. 030 242 05 00
E. info@administratievdbruggen.nl
KvK: 81176295

Openingstijden
Ma t/m do: 8:30 t/m 17:00
Vr: 8:30 t/m 16:00
Buiten kantoortijden op afspraak.

Professionele boekhouder te Gouda

Waarom kiezen voor een boekhouder in Gouda van ons administratiekantoor? We zetten de voordelen voor u op een rij:

 • Meer rendement door een centrale strategie
 • Speciaal voor starters en doorstarters
 • Aantoonbaar resultaat
 • Puur persoonlijk: één vast contactpersoon
 • Direct inzicht in uw financiële situatie
 • Al meer dan 35 jaar ervaring in het vak in Gouda

Meer weten over wat we voor u kunnen betekenen of meteen onze deskundige hulp in Gouda inschakelen? Neem contact met ons op. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden die een boekhouder biedt.

Contact opnemen Vrijblijvend intakegesprek

Voor alle boekhouding

Een boekhouder in Gouda verzorgt – zoals het woord al zegt – alle boekhouding. Maar wanneer u verschillende boekhouders vergelijkt komt u al snel tot de conclusie dat er vele nuances bestaan in de werkzaamheden die een boekhouder verricht. Wij kunnen u met de volgende diensten van dienst zijn:

 • Online boekhouding
 • Salaris administratie
 • Controle van de administratie
 • Debiteurenbeheer
 • Verschillende fiscale diensten

Online boekhouder

Wist u dat wij als administratiekantoor een online boekhouder aanbieden? Door gebruik te maken van deze dienst kunt u veel kosten besparen op uw administratie. U heeft alle gegevens die u maar nodig heeft ieder moment inzichtelijk.

Van de cijfers van de afgelopen maand tot het voorraadverloop of de recent opgemaakte facturen. Door te kiezen voor de online boekhouder in Gouda kunt u elk moment van de dag de huidige situatie bekijken. Wel zo prettig en compleet veilig! De online omgeving is namelijk 100% veilig.

Contact opnemen Vrijblijvend intakegesprek

Kwijtscheldingswinst

Administratiekantoor opgericht in 1981

Het professionele administratiekantoor Van der Bruggen is opgericht in 1981 door Jan van der Bruggen. In de Swammerdamstraat 78 nabij Gouda vindt u het pand waar Van der Bruggen al sinds 1995 gevestigd is. Vanaf 2000 is Ron van der Bruggen werkzaam bij het boekhouderskantoor. Hij versterkte het administratiekantoor na eerst gewerkt te hebben bij onder andere Kooij & Partners BV. In 2001 is hij medevennoot geworden en leidt hij sindsdien, samen met zijn vader, succesvol de onderneming. Dat compleet veilig! U kunt ons inschakelen in Gouda, Zeist, Nieuwegein of Ijsselstein.

Betrokkenheid, continuïteit en bijscholing

De voordelen van ons administratiekantoor zijn voor u: maximale betrokkenheid en continuïteit. De medewerkers van Administratiekantoor Van der Bruggen zijn maximaal opgeleid voor hun taak. Bijscholing door het jaar heen maakt hen tot experts in de laatste fiscale, administratieve en financiële ontwikkelingen.

Uw onderneming krijgt een vast contactpersoon binnen ons administratiekantoor aangewezen. Zo blijft de samenwerking persoonlijk en is het niet nodig om de werkzaamheden en uw situatie elke keer opnieuw uit te leggen. Wij voorzien u graag van passend en direct advies, of u nu in Gouda, Nieuwegein of Ijsselstein werkzaam bent.

Deze klanten gingen u voor

 

Boekhouder in Gouda inschakelen?

De boekhouders van ons administratiekantoor verzorgen uw administratie op deskundige wijze van A tot Z. Bent u benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen als boekhouder in Gouda en directe omgeving? Neem meteen contact met ons op, zodat we u van meer informatie kunnen voorzien.

U kunt ook een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Gedurende dit gesprek bespreken we uw wensen en beantwoorden we eventuele vragen. Op deze manier weet u altijd precies waar u aan toe bent.

Plan direct een vrijblijvend intakegesprek in

Veelgestelde vragen

Wat doet een boekhouder?

Een boekhouder is iemand die de boekhouding van een bedrijf of particulier verzorgt. Daarbij komen diverse taken kijken. Zo verwerkt een boekhouder de salarisadministratie, worden er financiële rapportages opgesteld en wordt de belastingaangifte op tijd ingediend.

Wat is het verschil tussen een boekhouder en een accountant?

Waar een boekhouder iemand is die een meer uitvoerende rol heeft en dus allerlei boekhoudkundige zaken binnen een bedrijf verwerkt, heeft een accountant meer een controlerende rol. Omdat de boekhouder daadwerkelijk periodiek taken uitvoert, is deze meer betrokken bij de een organisatie. Wanneer een accountant uitvoerende taken oppakt, zijn deze vaak complexer van aard.

Wat kost een boekhouder per uur?

Een boekhouder rekent vaak een uurtarief. Dit uurtarief verschilt per boekhouder. Voor een precieze prijs dien je contact op te nemen en een offerte op te vragen.

Wat kost een boekhouder per jaar?

De kosten die je per jaar aan een boekhouder kwijt bent hangen af van de hoeveelheid taken die de boekhouder krijgt. De boekhouding voor een particulier is kleiner qua omvang dan die van een groot bedrijf. Dit is dus situatie-afhankelijk en lastig op voorhand aan te geven.