Administratiekantoor in Amersfoort

Bent u op zoek naar een administratiekantoor nabij Amersfoort? Maak dan kennis met Administratiekantoor Van der Bruggen uit Utrecht. Wij voeren administratiewerkzaamheden uit voor zowel starters en zzp’ers als MKB ondernemers en particulieren.

Bent u als MKB’er in Amersfoort bezig met de jaarrekening van uw bedrijf, maar komt u er niet uit? Of is het tijd om uw zzp belasting aangifte te doen? Schakel dan de hulp in van ons administratiekantoor nabij Amersfoort.

Contact opnemen Vrijblijvend intakegesprek

Wij vertellen u graag meer over wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen op het gebied van de financiële administratie. Plan direct een vrijblijvend adviesgesprek in of neem eerst telefonisch contact op. U kunt ons tijdens kantooruren bereiken op 030 242 05 00.

Contactgegevens

Administratiekantoor v/d Bruggen B.V.
Swammerdamstraat 78
3553RZ Utrecht

T. 030 242 05 00
E. info@administratievdbruggen.nl
KvK: 81176295

Openingstijden
Ma t/m do: 8:30 t/m 17:00
Vr: 8:30 t/m 16:00
Buiten kantoortijden op afspraak.

Administratiekantoor in Amersfoort dat voor resultaat zorgt

  • Meer rendement door centrale strategie van een boekhouder;
  • Speciaal voor starters, MKB ondernemers en particulieren;
  • Administratiekantoor te Amersfoort dat voor aantoonbaar resultaat zorgt;
  • Persoonlijke dienstverlening: een vaste accountant en contactpersoon toegewezen;
  • Online boekhouding mogelijk;
  • Direct inzicht in uw financiële situatie;
  • Ons kantoor is gevestigd in Utrecht aan de Swammerdamstraat 78.

Contact opnemen Vrijblijvend intakegesprek

Welke werkzaamheden voeren wij uit?

Wanneer u verschillende administratiekantoren in de regio Amersfoort met elkaar vergelijkt, komt u er achter dat niet alle administratiekantoren dezelfde dienstverlening aanbieden. De verschillen kunnen hierin groot zijn. Bedenk dus goed welke werkzaamheden u wilt laten uitbesteden aan een administratiekantoor in Amersfoort.

Bij ons kunt u in ieder geval terecht voor de volgende diensten:

Uw persoonlijke boekhouder in Amersfoort

Als u een boekhouder inschakelt voor uw onderneming in Amersfoort scheelt u dat veel tijd. Die tijd kunt u weer gebruiken om uw bedrijf (nog verder) te laten groeien. Wij nemen graag de administratieve taken deels of compleet van startende ondernemers én particulieren over.

Onze boekhouder begrijpt als geen ander dat de zzp administratie in het begin veel en ingewikkeld kan zijn. Laat daarom de financiële werkzaamheden uitbesteden aan ons administratiekantoor nabij Amersfoort.

“Advies gewenst over het opstellen van de jaarrekening? Neem contact met ons op!”

Contact opnemen Vrijblijvend intakegesprek

Kwijtscheldingswinst

Maximale betrokkenheid en continuïteit

Administratiekantoor Van der Bruggen is opgericht in 1981 door Jan van der Bruggen. Ons kantoor huist sinds 1995 in Utrecht aan de Swammerdamstraat 78. Jan van der Bruggen heeft versterking gekregen van zijn zoon Ron van der Bruggen. Tegenwoordig leiden ze samen succesvol het administratiekantoor.

Als u ons familiebedrijf inhuurt, geniet u van maximale betrokkenheid en continuïteit. De medewerkers van ons kantoor zijn maximaal opgeleid voor hun taak. We krijgen bijscholing door het jaar heen. Zodoende zijn we experts in de laatste fiscale, administratieve en financiële ontwikkelingen.

Deze klanten gingen u voor

 

Administratiekantoor nabij Amersfoort gezocht?

Heeft u dringend hulp nodig bij het opstellen van de jaarrekening? Of begrijp u de administratie voor uw zzp onderneming niet meer? Geen paniek, wij zijn hét administratiekantoor in Amersfoort en bieden graag onze diensten aan. Onze boekhouders geven u graag advies. Vraag een offerte aan of plan direct een vrijblijvend adviesgesprek in.

Heeft u vragen over de kosten of de tarieven die wij hanteren? Neem dan gerust contact met ons op. Ons telefoonnummer is 030 242 05 00.

Plan direct een vrijblijvend intakegesprek in

Veelgestelde vragen

Wat is een administratiekantoor?

Een administratiekantoor is een kantoor dat de financiële administratie voor een ander bedrijf verzorgt. Daarbij kan gedacht worden aan het opstellen van jaarrekeningen, het verzorgen van de belastingaangifte en het doen van de salarisadministratie.

Wat doet een administratiekantoor?

Een administratiekantoor neemt fiscale en administratieve werkzaamheden van een bedrijf uit handen. Het kantoor voert deze taken namens het bedrijf uit. Hierbij kun je denken aan het doen van belastingaangiften, de salarisadministratie en het opstellen van jaarrekeningen.

Hoe werkt een administratiekantoor?

Administratiekantoor van der Bruggen begint altijd met een intakegesprek, op basis waarvan we vrijblijvend een offerte opstellen. Zodra we voor u aan de slag mogen levert u uw facturen en bonnen aan. Tegen een vast bedrag per maand verzorgen wij vervolgens uw administratie iedere maand.

Wat kost een administratiekantoor?

Een administratiekantoor rekent doorgaans op basis van een uurtarief. Hoeveel uur er voor het verzorgen van de administratie nodig is hangt onder meer af van de omvang van het bedrijf. Vraag gerust een offerte bij ons aan voor meer informatie over de kosten.