Cruciaal met Controle

Ook de controle van uw administratie van A tot Z kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Al veel van onze cliënten gingen u hierin voor. Die controle focust op drie terreinen:

  • Administratieve gegevens in een boekhoudpakket invoeren.
  • Alle belastingaangiften verzorgen.
  • Opstellen periodieke rapporten met jaarcijfers.
  • Online boekhouding.

Ideaal voor kleinere ondernemingen

Vooral de wat kleinere bedrijven profiteren van deze controlerende dienstverlening omdat er doorgaans te weinig tijd of kennis is dit zelf te doen.

Samenwerking met grotere ondernemingen

De wat grotere cliënten adviseren wij veelal om zoveel mogelijk van de administratie zelf te doen. Dit geeft de ondernemer extra inzicht in de financiële gang van zaken. Binnen het bedrijf verwerkt men zelf de financiële mutaties in een boekhoudprogramma. Wij verzorgen vervolgens periodiek de benodigde controle van de administratie.

Intern of van een afstand

Bij sommige cliënten vindt de periodieke controle van de administratie plaats op het bedrijfsadres zelf. Bij andere cliënten controleren wij de administratie vanaf ons kantoor. De cliënt mailt in dit geval zijn administratie naar ons toe ter controle, soms bestaan er mogelijkheden tot het inloggen bij de cliënt.

Opleiding van uw medewerkers

Tevens bieden wij de mogelijkheid aan om uw personeel op te leiden tot het zelfstandig voeren van uw administratie. Wij leren hen omgaan met de nieuwste producten zoals het inlezen van betaalopdrachten.

Interesse?

Wij zijn actief in de regio’s Amersfoort, Gouda, Utrecht, Nieuwegein en Zeist. Maak gerust een vrijblijvende afspraak via het contactformulier, of vraag hieronder een offerte op maat aan.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekijk onze bedrijfsvideo

Stel hier uw vraag Vraag een offerte aan