Een administratiekantoor gezocht?

Bent u op zoek naar een administratiekantoor om uw administratie van A tot Z te laten uitvoeren? Wilt u uw administratie laten inboeken of heeft u hulp nodig bij de belastingaangiftes? Dan bent u bij ons aan het goede adres, of u nu een bedrijf heeft of uw particuliere zaken uit handen wilt geven. Als klein bedrijf of zzp’er besteedt u uw tijd waarschijnlijk liever aan andere zaken. Administratiekantoor Van der Bruggen uit Utrecht neemt graag uw financiële administratie uit handen om u maximaal te ontzorgen. Zo houdt u meer tijd over voor uw bedrijfsvoering of voor andere zaken. Dat betekent op den duur weer meer rendement. Wij kunnen onder meer u bijstaan met het opstellen van jaarrekeningen, het doen van aangiften, het inboeken van facturen en het opzetten, bijhouden en verwerken van een vaste activa register.

Meer weten over onze dienstverlening? Een offerte aanvragen? Neem dan eens contact met ons op. U kunt ons bellen op 030 242 05 00 of het contactformulier op de website invullen.

Wanneer een administratiekantoor inschakelen?

Een administratiekantoor verzorgt – zoals het woord al zegt – alle administraties. Maar wanneer u verschillende administratiekantoren vergelijkt komt u al snel tot de conclusie dat er vele nuances bestaan in de werkzaamheden die de administratiekantoren verrichten. Wij kunnen u als administratiekantoor met de volgende diensten van dienst zijn:

Waarom kiezen voor Administratiekantoor vd Bruggen?

Het Utrechtse Administratiekantoor Van der Bruggen is opgericht in 1981 door Jan van der Bruggen. In de Swammerdamstraat 78 te Utrecht vindt u het pand waar Van der Bruggen al vanaf 1995 gevestigd is. Vanaf 2000 is Ron van der Bruggen werkzaam bij het administratiekantoor. Hij versterkte het familiebedrijf na eerst gewerkt te hebben bij onder andere Kooij & Partners BV. In 2001 is hij medevennoot geworden en leidt hij sindsdien, samen met zijn vader, succesvol de onderneming. De voordelen van dit familiebedrijf zijn aan u: maximale betrokkenheid en continuïteit. De medewerkers van Administratiekantoor Van der Bruggen zijn maximaal opgeleid voor hun taak. Bijscholing door het jaar heen maakt hen tot experts in de laatste fiscale, administratieve en financiële ontwikkelingen. Ook als u gevestigd zit in Amersfoort, Gouda of Zeist kunnen we u van dienst zijn.

Meer weten? Informeer gerust verder!

Bent u benieuwd wat wij als administratiekantoor voor u kunnen betekenen? Neem gerust eens vrijblijvend contact met ons op! Wij zijn telefonisch bereikbaar via 030 242 05 00 en vertellen u graag meer over onze dienstverlening. Ook kunt u het online contactformulier op onze website invullen.

Contact opnemen Offerte aanvragen