Administratiekantoor in Gouda

Bent u op zoek naar een administratiekantoor in Gouda? Dan moet u bij Administratiekantoor Van der Bruggen zijn. Wij kunnen uw administratie van A tot Z uitvoeren. Dit kan het inboeken van uw administratie zijn, maar ook het doen van de belastingaangifte. Het is maar net waar u zelf hulp bij wenst.

Contact opnemen Vrijblijvend intakegesprek

Wij zijn een administratiekantoor voor iedereen. Als u een goed lopend bedrijf hebt en alsnog de administratie uit wil besteden, staan wij hoe dan ook voor u klaar. Bent u starter of doorstarter? Ook dan kunt u gerust bij ons terecht. Wij geven u tevens specialistisch advies zodat u valkuilen kunt voorkomen en uw doelen gerealiseerd kunnen worden. Wij begrijpen dat u als starter niet direct alles weet en begrijpt. Hier helpen wij u graag bij.

Contactgegevens

Administratiekantoor v/d Bruggen B.V.
Swammerdamstraat 78
3553RZ Utrecht

T. 030 242 05 00
E. info@administratievdbruggen.nl
KvK: 81176295

Openingstijden
Ma t/m do: 8:30 t/m 17:00
Vr: 8:30 t/m 16:00
Buiten kantoortijden op afspraak.

Uw administratie uitbesteden

Het kan zijn dat u weinig tijd hebt om uw administratie te doen. Dan is het verstandig om de hulp in te schakelen van een boekhouder of administratiekantoor. Deze doen precies wat de naam zegt: uw administratie bijhouden. Tevens wordt er gezorgd dat u direct inzage heeft in uw financiële situatie. Zo kunt u tijdig zien dat u een tekort heeft of juist een investeringsmoment vaststellen.

Contact opnemen Vrijblijvend intakegesprek

Administratiekantoor Gouda? Kies voor Van der Bruggen

Wij staan klaar voor organisaties en particulieren om de bedrijfsadministratie of boekhouding te verzorgen. U hebt zo zelf geen omkijken meer naar uw administratie, zodat u tijd overhoudt voor hetgeen waar uw hart ligt: uw bedrijf!

Administratiekantoor met 40 jaar ervaring

Het administratiekantoor Van der Bruggen is in 1981 opgericht door Jan van der Bruggen. Sinds 1995 zitten wij in ons huidige pand, aan de Swammerdamstraat 78 in Utrecht. Tegenwoordig is ons bedrijf een familiebedrijf. Ron van der Bruggen is sinds 2000 werkzaam bij het administratiekantoor. Voorheen werkte hij bij andere kantoren, maar sinds 2001 is hij medevennoot en leiden vader en zoon de onderneming.

Betrouwbaar administratiekantoor in Gouda

  • Meer rendement door centrale regie van een boekhouder;
  • Speciaal voor starters en doorstarters;
  • Kantoor dat voor aantoonbaar resultaat zorgt;
  • Een vaste accountant en contactpersoon, altijd persoonlijke dienstverlening;
  • Online boekhouding mogelijk;
  • Direct inzicht in uw financiële situatie;
  • Gevestigd in Utrecht en werkzaam in de wijde omgeving, dus ook in Gouda.

Neem direct contact met ons op als u ons in wilt schakelen als administratiekantoor in Gouda en de gehele regio. Dit doet u door het contactformulier op onze website in te vullen.

Contact opnemen Vrijblijvend intakegesprek

Kwijtscheldingswinst

Online boekhouder – bespaar kosten

Wilt u administratie kosten besparen? Profiteer dan van onze diensten als online boekhouder. Zo kunt u op elk moment actuele cijfers uit uw administratie oproepen. Wilt u bijvoorbeeld de verkopen van de afgelopen week of de verkopen per maand inzien? Het voorraadverloop of recente facturen? Of wilt u inzicht in de winst en omzet per dienst of product? U heeft al deze gegevens altijd direct online inzichtelijk.

Het is ook mogelijk om in een mum van tijd een op cijfers gebaseerde budgettering zonder veel veronderstellingen te produceren. U kunt er uiteraard van uitgaan dat het 100% beveiligd is. Altijd en overal.

Onze diensten

Wij bieden zeer veel diensten aan op het gebied van de administratie. Het kan zijn dat u slechts een gedeelte van uw administratie over wilt dragen. Dat is uiteraard mogelijk. Wij kunnen u van dienst zijn op de volgende gebieden:

Bij ons krijgt u maximale betrokkenheid en continuïteit. Onze medewerkers zijn altijd maximaal opgeleid voor hun werk. Daarnaast krijgen ze ook bijscholing door het jaar heen. Dit zorgt ervoor dat er altijd experts aan uw administratie werken. U weet bij ons zeker dat uw administratie in goede handen is en dat het altijd duidelijk en inzichtelijk is voor uzelf.

Deze klanten gingen u voor

 

Neem direct contact op

Wilt u gebruik maken van onze diensten? Vraag dan direct via onze website een offerte aan. Wij gaan graag met u in gesprek om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen als administratiekantoor in Gouda. Er zijn namelijk diverse mogelijkheden om uw boekhouding uit te besteden. U kunt gerust vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie of advies. Uiteraard kunt u ook hieronder gelijk een offerte aanvragen.

Plan direct een vrijblijvend intakegesprek in

Veelgestelde vragen

Wat is een administratiekantoor?

Een administratiekantoor is een kantoor dat de financiële administratie voor een ander bedrijf verzorgt. Daarbij kan gedacht worden aan het opstellen van jaarrekeningen, het verzorgen van de belastingaangifte en het doen van de salarisadministratie.

Wat doet een administratiekantoor?

Een administratiekantoor neemt fiscale en administratieve werkzaamheden van een bedrijf uit handen. Het kantoor voert deze taken namens het bedrijf uit. Hierbij kun je denken aan het doen van belastingaangiften, de salarisadministratie en het opstellen van jaarrekeningen.

Hoe werkt een administratiekantoor?

Administratiekantoor van der Bruggen begint altijd met een intakegesprek, op basis waarvan we vrijblijvend een offerte opstellen. Zodra we voor u aan de slag mogen levert u uw facturen en bonnen aan. Tegen een vast bedrag per maand verzorgen wij vervolgens uw administratie iedere maand.

Wat kost een administratiekantoor?

Een administratiekantoor rekent doorgaans op basis van een uurtarief. Hoeveel uur er voor het verzorgen van de administratie nodig is hangt onder meer af van de omvang van het bedrijf. Vraag gerust een offerte bij ons aan voor meer informatie over de kosten.