Administratiekantoor van der Bruggen in Utrecht

Bent u op zoek naar een administratiekantoor in Utrecht? Heeft u een zakelijke onderneming en zoekt u een geschikt administratiekantoor die u snel kan helpen? Wilt u uw zakelijke administratie van A tot Z laten uitvoeren? Wilt u uw administratie laten inboeken en bent u op zoek naar een boekhouder? Heeft u hulp nodig bij de belastingaangiftes? Zoekt u een administratiekantoor voor uw salarisadministratie? Of wilt u online uw boekhouding bij een administratiekantoor in Utrecht laten doen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Voor al uw administratieve werkzaamheden: Administratiekantoor van der Bruggen staat voor u klaar!

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Wij informeren u graag verder. Neem gerust vrijblijvend contact op door te bellen naar 030 242 05 00 of het contactformulier in te vullen.

Wanneer een administratiekantoor in Utrecht inschakelen?

Een administratiekantoor verzorgt – zoals het woord het al zegt – alle administraties van ondernemingen. Wilt u bijvoorbeeld uw boekhouding of gehele salarisadministratie uit handen geven? Wanneer u verschillende administratiekantoren vergelijkt, komt u al snel tot de conclusie dat er vele nuances bestaan in de werkzaamheden die administratiekantoren verrichten. Elk administratiekantoor biedt verschillende diensten en werkzaamheden aan voor de administratie. Bij Administratiekantoor van der Bruggen kunt u terecht voor de volgende diensten:

Met Administratiekantoor van der Bruggen als uw partner op het gebied van financiële administratie hoeft u zich nooit meer zorgen te maken over de correctheid van uw belastingaangiftes, uw jaarrekeningen en uw tussentijdse rapportages. Het inboeken van facturen kunnen wij voor onze rekening nemen, alsmede het debiteuren- en crediteurenbeheer. Tevens nemen wij diverse andere werkzaamheden uit handen, zoals het opzetten, bijhouden en verwerken van een vaste activa register en het verzorgen van boekingsverslagen en kolommenbalansen. Als flexibel administratiekantoor staan we u zelfs bij met door u zelf te bepalen werkzaamheden. Alles om u te ontzorgen op het gebied van financiële administratie!

Waarom kiezen voor Administratiekantoor van der Bruggen?

Het Utrechts Administratiekantoor van der Bruggen is opgericht in 1981 door Jan van der Bruggen. In de Swammerdamstraat op nummer 78 te Utrecht, vindt u het pand waar van der Bruggen al vanaf 1995 is gevestigd. Vanaf 2000 is Ron van der Bruggen werkzaam bij het administratiekantoor. Hij versterkte het familiebedrijf na eerst gewerkt te hebben bij onder andere Kooij & Partners BV. In 2001 is hij medevennoot geworden en sindsdien leidt hij, samen met zijn vader, succesvol de onderneming. De voordelen van dit familiebedrijf voor u zijn: maximale betrokkenheid en continuïteit. Alle medewerkers van Administratiekantoor van der Bruggen zijn maximaal opgeleid en uiterst gekwalificeerd voor het uitvoeren van hun taak. Bij Administratiekantoor van der Bruggen worden de medewerkers regelmatig door het jaar heen bijgeschoold, wat hen experts maakt op het gebied van de laatste fiscale, administratieve en financiële ontwikkelingen. Zo kunt u bij Administratiekantoor van der Bruggen altijd rekenen op persoonlijk en deskundig advies!

Benieuwd hoe ons administratiekantoor in Utrecht te werk gaat?

Bekijk onze bedrijfsvideo en krijg inzicht in onze werkwijze.

 

Ja, ik zoek een administratiekantoor in Utrecht!

Zoekt u een administratiekantoor in Utrecht die uw zakelijke administratie kan doen? Bent u op zoek naar een administratiekantoor voor uw financiële administratie? Bent u benieuwd wat Administratiekantoor van der Bruggen voor u kan betekenen? Of heeft u nog een vraag en wilt u meer informatie over ons administratiekantoor? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of een gratis offerte! Wij zijn telefonisch bereikbaar via 030 242 05 00 en staan u graag te woord. Ook kunt u contact opnemen door een bericht te sturen via het online contactformulier op onze website.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Magazine – Aministratiekantoor Van der Bruggen 

Administratiekantoor Van der Bruggen Magazine

Bekijk ons laatste Magazine

Contact opnemen Offerte aanvragen