Hulp bij uw belastingaangifte nodig?

Moet u binnenkort belastingaangifte doen? Vindt u dit ingewikkeld, of heeft u er misschien geen tijd of zin voor? Bent u daarom op zoek naar een administratiekantoor dat u hulp bij uw belastingaangifte kan bieden? Maak kennis met Administratiekantoor Van der Bruggen uit Utrecht! Wij helpen u graag verder met het doen van uw belastingaangifte, of u ons nu als particulier of als kleine onderneming of zzp’er inschakelt. Bij ons bent u in goede handen. Wij zijn namelijk een bedrijf dat zeer gespecialiseerd is in het verrichten van talloze financiële administratieve handelingen. Graag helpen we u door deze uit uw handen te nemen. Door deze aan ons uit te besteden kunt u een hoop tijd besparen. Deze tijd is u natuurlijk erg kostbaar en besteedt u liever aan andere zaken, zoals uw bedrijfsvoering. Daarnaast wilt u dat uw belastingaangifte volledig correct is. Zo kunt u problemen met de fiscus voorkomen. Wij helpen u daar graag bij verder.

Meer weten over onze dienstverlening, of de tarieven die wij hanteren? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Wij ontzorgen u graag. Contact opnemen kan per telefoon via 030 242 05 00 of door middel van het online contactformulier.

Over onze dienstverlening

Een boekhouder verzorgt – zoals het woord al zegt – alle boekhouding. Maar wanneer u verschillende boekhouders vergelijkt komt u al snel tot de conclusie dat er vele nuances bestaan in de werkzaamheden die de boekhouders verrichten. Wij kunnen u met de volgende diensten van dienst zijn:

Zoals u ziet kunnen wij u bijstaan met uw financiële administratie in de breedste zin van het woord. Met ons als uw partner hoeft u zich nooit meer zorgen te maken of uw belastingaangiftes wel kloppen. Naast hulp bij belastingaangiftes voor particulieren en zakelijke klanten stellen wij ook jaarrekeningen en tussentijdse rapportages op. Wij kunnen facturen voor u inboeken, het debiteuren- en crediteurenbeheer voor onze rekening nemen, en boekingsverslagen en kolommenbalansen verzorgen. Zelfs kunnen we u helpen met het opzetten, bijhouden en verwerken van een vaste activa register.

Administratiekantoor van der Bruggen

Het Utrechtse Administratiekantoor Van der Bruggen is opgericht in 1981 door Jan van der Bruggen. In de Swammerdamstraat 78 te Utrecht vindt u het pand waar Van der Bruggen al vanaf 1995 gevestigd is. Vanaf 2000 is Ron van der Bruggen werkzaam bij het boekhouderskantoor. Hij versterkte het familiebedrijf na eerst gewerkt te hebben bij onder andere Kooij & Partners BV. In 2001 is hij medevennoot geworden en leidt hij sindsdien, samen met zijn vader, succesvol de onderneming. De voordelen van dit familiebedrijf zijn aan u: maximale betrokkenheid en continuïteit. De medewerkers van Administratiekantoor Van der Bruggen zijn maximaal opgeleid voor hun taak. Bijscholing door het jaar heen maakt hen tot experts in de laatste fiscale, administratieve en financiële ontwikkelingen.

Ja, ik heb hulp bij mijn belastingaangifte nodig!

Wilt u het doen van uw belastingaangifte uitbesteden omdat u hulp bij de belastingaangifte nodig heeft? Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen, of naar de kosten? Neem gerust eens vrijblijvend contact met ons op en vraag om meer informatie of een gratis offerte! Wij bekijken graag hoe we u van dienst kunnen zijn. U kunt ons per telefoon bereiken via 030 242 05 00. Ook kunt u het online contactformulier invullen, in welk geval u zo snel als mogelijk een antwoord op uw bericht ontvangt.