Boekhouder in Woerden

Bent u op zoek naar een boekhouder nabij Woerden om uw boekhouding van A tot Z te laten uitvoeren? Wilt u uw boekhouding laten inboeken of heeft u hulp nodig bij de belastingaangiftes? Dan bent u bij ons aan het goede adres, of u nu een bedrijf heeft of uw administratieve zaken als ondernemer uit handen wilt geven. Wij zijn naast Woerden onder andere actief in Utrecht, Zeist en Gouda.

Contact opnemen Vrijblijvend intakegesprek

Contactgegevens

Administratiekantoor v/d Bruggen B.V.
Swammerdamstraat 78
3553RZ Utrecht

T. 030 242 05 00
E. info@administratievdbruggen.nl
KvK: 81176295

Openingstijden
Ma t/m do: 8:30 t/m 17:00
Vr: 8:30 t/m 16:00
Buiten kantoortijden op afspraak.

Wanneer een boekhouder nabij Woerden inschakelen?

Bij Administratiekantoor van der Bruggen kunnen we u met de volgende diensten van dienst zijn:

Wat zijn de werkzaamheden van een boekhouder?

Een boekhouder verzorgt – zoals het woord al zegt – alle boekhouding. Maar wanneer u verschillende boekhouders vergelijkt, komt u al snel tot de conclusie dat er vele nuances bestaan in de werkzaamheden die boekhouders verrichten. Een boekhouder is onder andere verantwoordelijk voor het bijhouden van financiële transacties, het opstellen van balansen en winst-en-verliesrekeningen en het adviseren van klanten over fiscale zaken.

Verder verzorgt een boekhouder in Woerden ook de jaarlijkse belastingaangifte. Tot slot liggen zaken zoals budgetplanning en financiële analyse ook bij de taken van een administratiekantoor. Wat u van uw financiële administratie besluit uit te besteden is afhankelijk van uw eigen voorkeuren en behoeften. Zo is het mogelijk om de boekhouding volledig uit handen te geven, maar kunt u er ook voor kiezen om dit gedeeltelijk te doen.

Deze klanten gingen u voor

 

Wat zijn de voordelen van de boekhouding uitbesteden?

Het uitbesteden van de boekhouding aan een boekhouder biedt u als ondernemer diverse voordelen. Allereerst levert het tijdsbesparing op. U kunt zich volledig richten op uw core business, terwijl de boekhouder in Woerden zich bezighoudt met de boekhouding. Daarnaast zorgt het voor financiële nauwkeurigheid. Professionele boekhouders hebben de kennis en ervaring om fouten te minimaliseren en financiële data correct te verwerken.

Bovendien biedt de uitbesteding van de financiële administratie fiscale voordelen omdat een boekhouder van een administratiekantoor up-to-date is met de laatste belastingregels en u kunt adviseren over belastingbesparingen. Ook biedt het MKB-bedrijven toegang tot online boekhouden, wat efficiënter werken en betere financiële inzichten mogelijk maakt, waar en wanneer u dit ook maar uitkomt. Ontdek de mogelijkheden.

Online boekhouden

Bij Administratiekantoor van der Bruggen is het mogelijk om uw boekhouding online bij te houden. Dit houdt in dat u op elk gewenst moment uw actuele cijfers kunt oproepen. Enkele voorbeelden van cijfers die u hiermee kunt inzien, zijn verkopen van een bepaalde periode, inzicht van de winst en uw omzet. Ook kunt u met dit online platform een budgettering opstellen, wat goed uitkomt tijdens het voorbereiden van belangrijke interne meetings.

Hoe werkt online boekhouden? De boekhouder in Woerden voorziet u van uw eigen gebruikersnaam en wachtwoord en u kunt in een handomdraai inloggen. Dit doet u waar dan ook: vanaf uw kantoor, onderweg, thuis en zelfs in het buitenland. Voor het online boekhouden werken wij samen met onze partners CASHWeb, e-Boekhouden en DizzyData. De boekhouding door een ervaren boekhouder laten regelen? Neem contact op.

Over ons Utrechtse administratiekantoor

Het Utrechtse Administratiekantoor van der Bruggen is opgericht in 1981 door Jan van der Bruggen. In de Swammerdamstraat 78 te Utrecht vindt u het pand waar Van der Bruggen al sinds 1995 gevestigd is. Vanaf 2000 is Ron van der Bruggen werkzaam bij het boekhouderskantoor. Hij versterkte het familiebedrijf na eerst gewerkt te hebben bij onder andere Kooij & Partners BV. In 2001 is hij medevennoot geworden en leidt hij sindsdien, samen met zijn vader, succesvol de onderneming.

De voordelen van dit familiebedrijf zijn aan u: maximale betrokkenheid en continuïteit. De medewerkers van Administratiekantoor Van der Bruggen zijn maximaal opgeleid voor hun taak. Bijscholing door het jaar heen maakt elke boekhouder tot een expert in de laatste fiscale, administratieve en financiële ontwikkelingen. Persoonlijke aandacht voor elke cliënt staat bij ons hoog in het vaandel, wat zich vertaalt in advies op maat voor elk bedrijf.

Ja, ik zoek een administratiekantoor nabij Woerden!

Wilt u meer rendement uit uw onderneming halen en bent u benieuwd wat een boekhouder voor u kan betekenen? Neem gerust eens vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te ontdekken tijdens een vrijblijvend intakegesprek. Wij staan u graag te woord, of u nu werkzaam bent in Woerden, Soest, Vianen of Amstelveen.

Plan direct een vrijblijvend intakegesprek in

Veelgestelde vragen

Wat is een administratiekantoor?

Een administratiekantoor is een kantoor dat de financiële administratie voor een ander bedrijf verzorgt. Daarbij kan gedacht worden aan het opstellen van jaarrekeningen, het verzorgen van de belastingaangifte en het doen van de salarisadministratie.

Wat doet een administratiekantoor?

Een administratiekantoor neemt fiscale en administratieve werkzaamheden van een bedrijf uit handen. Het kantoor voert deze taken namens het bedrijf uit. Hierbij kun je denken aan het doen van belastingaangiften, de salarisadministratie en het opstellen van jaarrekeningen.

Hoe werkt een administratiekantoor?

Administratiekantoor van der Bruggen begint altijd met een intakegesprek, op basis waarvan we vrijblijvend een offerte opstellen. Zodra we voor u aan de slag mogen levert u uw facturen en bonnen aan. Tegen een vast bedrag per maand verzorgen wij vervolgens uw administratie iedere maand.

Wat kost een administratiekantoor?

Een administratiekantoor rekent doorgaans op basis van een uurtarief. Hoeveel uur er voor het verzorgen van de administratie nodig is hangt onder meer af van de omvang van het bedrijf. Vraag gerust een offerte bij ons aan voor meer informatie over de kosten.