Boekhouder in Houten gezocht?

Bent u op zoek naar een boekhouder nabij Houten om uw boekhouding van A tot Z te laten uitvoeren? Wilt u uw boekhouding laten inboeken of heeft u hulp nodig bij de belastingaangiftes? Dan bent u bij ons aan het goede adres, of u nu een bedrijf met personeel heeft, een ZZP’er bent of uw particuliere zaken uit handen wilt geven.

Professionele en ervaren boekhouder in Houten

  • Meer rendement door centrale strategie van een boekhouder in Houten;
  • Speciaal voor starters, en MKB ondernemers;
  • Administratiekantoor dat voor aantoonbaar resultaat zorgt;
  • Persoonlijke dienstverlening: een vaste accountant en contactpersoon toegewezen;
  • Online boekhouding mogelijk;
  • Direct inzicht in uw financiële situatie;
  • Ons kantoor is gevestigd in Utrecht aan de Swammerdamstraat 78.

Wanneer een boekhouder nabij Houten inschakelen?

Een boekhouder verzorgt – zoals het woord al zegt – alle boekhouding. Maar wanneer u verschillende boekhouders in Houten vergelijkt, komt u al snel tot de conclusie dat er vele nuances bestaan in de werkzaamheden die de boekhouders verrichten. Als boekhouder in Houten kunnen we u met de volgende werkzaamheden van dienst zijn:

Ervaren administratiekantoor in Utrecht

Het Utrechtse Administratiekantoor Van der Bruggen is opgericht in 1981 door Jan van der Bruggen. In de Swammerdamstraat 78 te Utrecht vindt u het pand waar Van der Bruggen al vanaf 1995 gevestigd is.

Vanaf 2000 is Ron van der Bruggen werkzaam bij het boekhouderskantoor. Hij versterkte het familiebedrijf na eerst gewerkt te hebben bij onder andere Kooij & Partners BV. In 2001 is hij medevennoot geworden en leidt hij sindsdien, samen met zijn vader, succesvol de onderneming.

Experts in boekhouding en financiële ontwikkeling

De voordelen van dit familiebedrijf zijn aan u: maximale betrokkenheid en continuïteit. De medewerkers van Administratiekantoor Van der Bruggen zijn maximaal opgeleid voor hun taak. Bijscholing door het jaar heen maakt hen tot experts in de laatste fiscale, administratieve en financiële ontwikkelingen.

Neem contact met ons op

Kan u als ZZP’er wel wat advies gebruiken voor uw financiële administratie? Of groeit uw bedrijf zo hard dat u geen tijd meer heeft voor de boekhouding? In beide gevallen kunt u onze boekhouder in Houten inschakelen. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Contact opnemen Offerte aanvragen