Administratiekantoor Woerden

Bent u op zoek naar een administratiekantoor nabij Woerden om uw administratie van A tot Z te laten uitvoeren? Wilt u uw administratie laten inboeken of heeft u hulp nodig bij de belastingaangiftes? Dan bent u bij ons aan het goede adres, of u nu een bedrijf heeft of uw particuliere zaken uit handen wilt geven.

Contact opnemen Vrijblijvend intakegesprek

Contactgegevens

Administratiekantoor v/d Bruggen B.V.
Swammerdamstraat 78
3553RZ Utrecht

T. 030 242 05 00
E. info@administratievdbruggen.nl
KvK: 81176295

Openingstijden
Ma t/m do: 8:30 t/m 17:00
Vr: 8:30 t/m 16:00
Buiten kantoortijden op afspraak.

De diensten van ons administratiekantoor nabij Woerden

Een administratiekantoor verzorgt – zoals het woord al zegt – alle administraties. Maar wanneer u verschillende administratiekantoren vergelijkt komt u al snel tot de conclusie dat er vele nuances bestaan in de werkzaamheden die de administratiekantoren verrichten. Wij kunnen u met de volgende diensten van dienst zijn:

Contact opnemen Vrijblijvend intakegesprek

Wanneer schakel ik een administratiekantoor in?

Het is voor ondernemers aantrekkelijk om de boekhouding uit te laten besteden. Men schakelt meestal een administratiekantoor in wanneer er behoefte is aan professionele hulp bij uw financiële boekhouding en administratie, zodat u zich meer op de onderneming kan focussen. Er zijn enkele situaties waarbij het inschakelen van een administratiekantoor u veel tijd en moeite kan besparen, namelijk:

  • Bedrijfsoprichting: een administratiekantoor kan u bij de bedrijfsopzet helpen met uw financiële systeem en het adviseren over belastingaangelegenheden
  • Boekhouding en belastingaangiften: administratiekantoren zijn gespecialiseerd in de boekhouding, zoals de dagelijkse financiële administratie, het opstellen van jaarrekeningen en het indienen van belastingaangiften
  • Besparing van tijd en expertise: de uitbesteding kan u veel tijd en moeite besparen, met name wanneer de financiële administratie niet uw kernactiviteit is
  • Advies op maat: de boekhouders van een administratiekantoor in de omgeving van Woerden kunnen u voorzien van advies op maat

Wat is het verschil tussen een boekhouder en een accountant?

Ondanks dat boekhouders en accountants zich beide bezighouden met financiële zaken, zijn er toch verschillen tussen hun taken en verantwoordelijkheden. Een boekhouder heeft een uitvoerende rol en is betrokken bij het bijhouden van financiële gegevens van een bedrijf. Hun werkzaamheden bestaan uit het registreren van financiële transacties, zoals inkomsten en uitgaven. Daarnaast zorgen ze ervoor dat alle financiële gegevens worden vastgelegd. Boekhouders stellen bijvoorbeeld financiële overzichten op, verwerken facturen en beheren de salarisadministratie.

Daarentegen houden accountants zich bezig met het analyseren, controleren en verifiëren van financiële gegevens, zodat bedrijven voldoen aan de wettelijke normen en rapportagevoorschriften op financieel gebied. Verder kunnen ze audits uitvoeren en zijn ze bevoegd om officiële financiële verklaring af te geven. Bovendien heeft een accountant enkel een inrichtende en controlerende rol in de boekhouding. Bij ons administratiekantoor in Woerden zijn onze boekhouders u graag van dienst.

Over Administratiekantoor van der Bruggen

Het Utrechtse Administratiekantoor van der Bruggen is opgericht in 1981 door Jan van der Bruggen. In de Swammerdamstraat 78 te Utrecht vindt u het pand waar Van der Bruggen al vanaf 1995 gevestigd is. Vanaf 2000 is Ron van der Bruggen werkzaam bij het administratiekantoor. Hij versterkte het familiebedrijf na eerst gewerkt te hebben bij onder andere Kooij & Partners BV. In 2001 is hij medevennoot geworden en leidt hij sindsdien, samen met zijn vader, succesvol de onderneming. De voordelen van dit familiebedrijf zijn aan u: maximale betrokkenheid en continuïteit. De medewerkers van Administratiekantoor van der Bruggen zijn maximaal opgeleid voor hun taak. Bijscholing door het jaar heen maakt hen tot experts in de laatste fiscale, administratieve en financiële ontwikkelingen.

Bij ons administratiekantoor nabij Woerden geniet u van de volgende voordelen:

  • Meer rendement door een centrale strategie
  • Speciaal voor starters en doorstarters
  • Aantoonbaar resultaat
  • Puur persoonlijk: één vast contactpersoon
  • Direct inzicht in uw financiële situatie
  • Al meer dan 35 jaar ervaring in het vak

Deze klanten gingen u voor

 

Ja, ik zoek een administratiekantoor nabij Woerden

Bent u op zoek naar een boekhouder die de financiën, zoals de administratie en boekhouding, van uw bedrijf op professionele wijze kan beheren, zodat u zich volledig kunt richten op zaken die er echt toe doen? Maak dan kennis met ons administratiekantoor nabij Woerden. Wij zijn ook actief in de omgeving van Zeist, Gouda, Nieuwegein en IJsselstein.

Bent u benieuwd wat Administratiekantoor van der Bruggen voor u kan betekenen? Neem gerust eens vrijblijvend contact met ons op door het contactformulier in te vullen.

Plan direct een vrijblijvend intakegesprek in

Veelgestelde vragen

Wat is een administratiekantoor?

Een administratiekantoor is een kantoor dat de financiële administratie voor een ander bedrijf verzorgt. Daarbij kan gedacht worden aan het opstellen van jaarrekeningen, het verzorgen van de belastingaangifte en het doen van de salarisadministratie.

Wat doet een administratiekantoor?

Een administratiekantoor neemt fiscale en administratieve werkzaamheden van een bedrijf uit handen. Het kantoor voert deze taken namens het bedrijf uit. Hierbij kun je denken aan het doen van belastingaangiften, de salarisadministratie en het opstellen van jaarrekeningen.

Hoe werkt een administratiekantoor?

Administratiekantoor van der Bruggen begint altijd met een intakegesprek, op basis waarvan we vrijblijvend een offerte opstellen. Zodra we voor u aan de slag mogen levert u uw facturen en bonnen aan. Tegen een vast bedrag per maand verzorgen wij vervolgens uw administratie iedere maand.

Wat kost een administratiekantoor?

Een administratiekantoor rekent doorgaans op basis van een uurtarief. Hoeveel uur er voor het verzorgen van de administratie nodig is hangt onder meer af van de omvang van het bedrijf. Vraag gerust een offerte bij ons aan voor meer informatie over de kosten.