Toonaangevend met Troubleshooting

Administratiekantoor Van der Bruggen bestaat al ruim twee decennia. Hoogste tijd, vinden wij, om ook wat terug te doen voor de maatschappij. Wij nemen projecten aan met een maatschappelijk belang. Jan van der Bruggen richt zich in de toekomst op deze speciale projecten.

Camping Nooitgedacht
Een voorbeeld is camping Nooitgedacht te Maarssen. Dit was een camping waar de veertig gezinnen door de gemeente oogluikend werden toegestaan hun chalet permanent te bewonen. Dit in verband met gebrek aan woonruimte. Na het overlijden van de heer Van Oostveen, de eigenaar van de camping, heeft zijn vrouw de zaken overgenomen. Daar zij geen ervaring had in het regelen van de administratie doken er na verloop van tijd problemen op. Dit naar ontevredenheid van de bewoners en de eigenaresse. Om de situatie in kaart te brengen en de problemen te verhelpen, werd Jan van der Bruggen in de arm genomen. Hij kreeg vrij spel om de zaak zo goed mogelijk voor beide partijen op te lossen.

Het resultaat
De eigenaresse was bereid akkoord te gaan met de verkoop van de camping aan onder andere Top parken, een van de grootste ondernemingen op dit gebied binnen Nederland. Voor de verkoop is gekozen omdat hiermee alle partijen hun voordeel konden doen. De koop werd 17 januari 2008 bezegeld. Voor de bewoners betekende dit een grote opluchting. Jan Van der Bruggen heeft in de gesprekken met de gemeenten Utrecht en Maarssen besproken dat zij een tijdelijke woning aangeboden kregen. Omdat hiermee het probleem nog niet opgelost was, kregen de bewoners een urgentieverklaring voor de gemeente Maarssen. Eveneens kregen zij van de toekomstige eigenaren de mogelijkheid om een standplaats te houden op de nieuwe camping. Op deze manier konden zij een nieuwe start maken en hebben zij nog steeds de mogelijkheid om een plek te houden in hun oude vertrouwde, toch flink verbeterde omgeving.

Ook hulp nodig?
Naar tevredenheid van alle partijen is de zaak camping Nooitgedacht opgelost. Administratiekantoor Van der Bruggen blijft op zoek naar nieuwe projecten. Natuurlijk hebben wij nu ook projecten waar wij aan werken, maar wij zetten alleen de afgeronde zaken op deze website om de uitkomst niet te beïnvloeden. Mocht u een probleem hebben waarbij de maatschappij betrokken is en u heeft daar hulp bij nodig, dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Wij adviseren en begeleiden u natuurlijk graag.

Interesse?
Maak gerust een vrijblijvende afspraak via contact.