Loonadministratie uitbesteden in Utrecht?

Heeft u een onderneming en wilt u uw loonadministratie uitbesteden in Utrecht? Kost uw loonadministratie u op dit moment erg veel tijd? Of is uw systeem dusdanig verouderd dat het niet meer bruikbaar is? Dan is Administratiekantoor Van der Bruggen een goede nieuwe partner!

Continuïteit en kwaliteit

Graag staan we u bij door uw loonadministratie op ons te nemen. Wij zorgen voor continuïteit en kwaliteit. U houdt dankzij onze dienstverlening tijd over voor andere zaken binnen uw bedrijf.

Bent u benieuwd naar onze diensten, of wilt u meer weten? Informeer gerust vrijblijvend over de mogelijkheden door contact op te nemen. We vertellen u graag meer over wat we voor u kunnen betekenen.

Waarom uw loonadministratie uitbesteden?

Een stipte en secure loonadministratie houdt uw medewerkers blij en de fiscus tevreden. Daarnaast bespaart u ook nog eens heel veel tijd. Ons team biedt u alle werkzaamheden die horen bij een solide administratie. Onze medewerkers zorgen voor een tijdige accurate loonverwerking. Daarnaast houden we ook nog eens alle actuele wet- en regelgeving voor u bij en verzorgen we iedere maand uw loonaangifte bij de Belastingdienst.

Het is van belang om de loonadministratie goed op orde te hebben, want voor veel van uw medewerkers is het loon de voornaamste reden om te werken. U draagt er de verantwoordelijk voor om te zorgen dat zij hun loon iedere maand krijgen. U kunt de actuele looncijfers zelf inzien dankzij online boekhouden.

Loonadministratie uitbesteden bij Administratiekantoor Van der Bruggen

Administratiekantoor Van der Bruggen kan uw totale administratie van u overnemen. Uw winst? Meer tijd voor het runnen van uw onderneming. Ook een mix van uitbesteden en een deel zelf doen, is mogelijk. Voor onze serviceverlening maken wij gebruik van de meest gangbare software. De overname van een ander kantoor verloopt hierdoor naadloos en kosteloos.

De mogelijkheden

 • Opmaak salarisstroken en jaaropgaven.
 • Aanmaken betaallijst personeel.
 • Vervaardigen van journaalposten voor de financiële administratie, op papier of digitaal.
 • Bijhouden van de wettelijk verplichte “Loonstaat per medewerker”.
 • Vervaardigen van de aangiftes Loonbelasting en premie.
 • Aanleveren van periodiek en jaarwerk voor uw medewerkers, de Belastingdienst en het pensioenfonds.
 • Het verzorgen van journaalposten waarmee u de aansluiting kunt maken tussen de salaris- en uw financiële administratie (in het geval u enkel de loonadministratie aan ons uitbesteedt).

Optioneel

 • Bijhouden van de ziekteregistratie.
 • Bijhouden van de verlofregistratie.
 • Bijhouden van een personeelsinformatiesysteem.
 • Vervaardigen van de CBS enquête W & L.

Ja, ik wil mijn loonadministratie uitbesteden!

Bent u benieuwd naar de specifieke mogelijkheden voor uw organisatie? Wilt u de loonadministratie aan onze deskundige medewerkers uitbesteden, zodat u er geen omkijken meer naar hebt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op zodat we de mogelijkheden kunnen bekijken.

Zo kunnen we kijken wat we voor uw organisatie kunnen doen. Als u meer wilt weten over de kosten van onze dienstverlening, kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Contact opnemen Offerte aanvragen