Boekhouder Bussum

Bent u op zoek naar een boekhouder nabij Bussum om uw boekhouding van A tot Z te laten uitvoeren? Of wilt u uw boekhouding laten inboeken of heeft u hulp nodig m,et uw belastingaangifte of salarisadministratie? Dan bent u bij ons aan het goede adres, of u nu een bedrijf heeft, ondernemer of ZZP’er bent. Wij nemen het werk uit handen, verzorgen de boekhouding tot in de puntjes en geven advies daar waar nodig. Zo heeft u hier geen omkijken meer naar en kunt u zich focussen op belangrijkere zaken – dat is wel zo fijn. Meer weten? Neem gerust contact met ons op.

Contact opnemen Vrijblijvend intakegesprek

Waarom steeds meer bedrijven en ondernemers een boekhouder bij Bussum inschakelen

Een boekhouder bij Bussum heeft tal van taken en verantwoordelijkheden. Maar, in de basis, is een boekhouder een financieel expert die over alle benodigde kennis, ervaring en vaardigheden bezit om op vakkundige wijze om boekhoudkundige taken te overzien, registreren en verwerken. In andere woorden, een boekhouder, soms ook wel een accountant genoemd, neemt de financiële administratie op zich en ondersteunt u bij uw belastingaangifte, belangrijke financiële keuzes en nog veel meer. Het is daarom niet lastig om te zien waarom steeds meer mensen een boekhouder inschakelen. Dit scheelt namelijk veel tijd, moeite en geld (belastingoptimalisatie) en zorgt voor meer inzicht, betere besluitvorming en compliance.

Contactgegevens

Administratiekantoor v/d Bruggen B.V.
Swammerdamstraat 78
3553RZ Utrecht

T. 030 242 05 00
E. info@administratievdbruggen.nl
KvK: 81176295

Openingstijden
Ma t/m do: 8:30 t/m 17:00
Vr: 8:30 t/m 16:00
Buiten kantoortijden op afspraak.

Onze diensten: debiteurenbeheer, salarisadministratie, belastingaangifte & meer

Bij Administratiekantoor van der Bruggen kunt u terecht voor nagenoeg alle zaken en diensten die te maken hebben met de boekhouding van bedrijven, ondernemers en ZZP’ers. Een overzicht van onze diensten:

 • Online boekhouding: maak gebruik van onze cloud-gebaseerde software om uw financiën en overboekingen digitaal bij te houden.
 • Salarisadministratie: het berekenen, registreren en uitbetalen van salarissen aan uw werknemers, inclusief de afhandeling van belastingen en sociale zekerheidsbijdragen, nemen wij graag op ons
 • Controle van uw gehele administratie / boekhouding: een systematische controle van uw boeken om compliance te waarborgen en eventuele gebreken aan het licht te brengen
 • Debiteurenbeheer: onbetaalde facturen beheren, inclusief late betaling opvolgen en betalingsachterstanden minimaliseren
 • Verschillende fiscale diensten: denk hierbij aan hulp bij uw belastingaangifte, advies op maat, belastingplanning, ondersteuning bij controles door de Belastingdienst, noem maar op

Contact opnemen Vrijblijvend intakegesprek

Voor bedrijven, ondernemers en ZZP’ers

Bovenstaande diensten bieden wij aan uiteenlopende klanten aan, van het lokale middel- tot kleinbedrijf en beginnende ondernemers tot freelancers en ZZP’ers. Dankzij onze jaren aan ervaring kunnen we iedereen gepast helpen. Twijfelt u of wij ook u van dienst kunnen zijn? Schroom dan niet om gratis en vrijblijvend contact met ons op te nemen.

Waarom Administratiekantoor vd Bruggen als boekhouder Bussum?

Het Utrechtse Administratiekantoor Van der Bruggen is opgericht in 1981 door Jan van der Bruggen. In de Swammerdamstraat 78 te Utrecht vindt u het pand waar Van der Bruggen al vanaf 1995 gevestigd is. Vanaf 2000 is Ron van der Bruggen werkzaam bij het boekhouderskantoor. Hij versterkte het familiebedrijf na eerst gewerkt te hebben bij onder andere Kooij & Partners BV. In 2001 is hij medevennoot geworden en leidt hij sindsdien, samen met zijn vader, succesvol de onderneming. De voordelen van dit familiebedrijf zijn aan u: maximale betrokkenheid en continuïteit. De medewerkers van Administratiekantoor Van der Bruggen zijn maximaal opgeleid voor hun taak. Bijscholing door het jaar heen maakt hen tot experts in de laatste fiscale, administratieve en financiële ontwikkelingen.

Contact opnemen Vrijblijvend intakegesprek

Kwijtscheldingswinst

In het kort

 • Hoger rendement door de centrale aansturing van ons administratiekantoor bij Bussum.
 • Specifiek gericht op startende ondernemers en ondernemers die een nieuwe fase ingaan.
 • Een boekhoudingkantoor dat voor zicht- en voelbaar resultaat zorgt.
 • Toegewezen accountant en persoonlijk aanspreekpunt voor op maat gemaakte service.
 • Mogelijkheid tot online boekhouding.
 • Onmiddellijke toegang tot en inzicht in uw financiële status.
 • Financiële administratie en diensten voor uiteenlopende bedrijven, ZZP’ers en ondernemers.
 • Centraal gelegen in Utrecht, met diensten voor bedrijven in Bussum en omstreken.

Deze klanten gingen u voor

 

Ja, ik zoek een boekhouder in de buurt van Bussum!

Bent u benieuwd wat onze boekhouders voor u kunnen betekenen? En welke taken – zoals de salarisadministratie en belastingaangiftes – ze allemaal uit handen kunnen nemen? Neem dan gerust contact met ons op of vraag direct een offerte aan. Contact opnemen kan via ons contactformulier, telefonisch of aan de hand van de mail. Beide opties zijn overigens geheel vrijblijvend: u zit nergens aan vast.

Plan direct een vrijblijvend intakegesprek in