Administratie van bedrijven

Bent u op zoek naar een administratiekantoor voor de administratie van bedrijven? Dan zit u goed bij Administratiekantoor Van der Bruggen. Wij kunnen uw volledige administratie overnemen, zodat u zelf meer tijd overhoudt voor het runnen van uw onderneming. Onze diensten zijn zeer uitgebreid, zo kunt u bij ons terecht voor het regelen van de boekhouding, maar ook voor het doen van de belastingaangifte. Dit zorgt ervoor dat u meer tijd overhoudt voor hetgeen waar uw hart sneller van gaat kloppen: het runnen van uw bedrijf.

Contact opnemen Vrijblijvend intakegesprek

MKB administratie door Administratiebedrijf Van der Bruggen

 • Meer rendement door centrale strategie;
 • Speciaal voor starters en doorstarters;
 • Aantoonbaar resultaat;
 • Puur persoonlijk;
 • Digitale factuur.

Plan direct een vrijblijvend intakegesprek via de website. Registreren via het contactformulier voor extra informatie is ook een van demogelijkheden. Wij staan voor u klaar om de administratie van uw bedrijf over te nemen.

Contactgegevens

Administratiekantoor v/d Bruggen B.V.
Swammerdamstraat 78
3553RZ Utrecht

T. 030 242 05 00
E. info@administratievdbruggen.nl
KvK: 81176295

Openingstijden
Ma t/m do: 8:30 t/m 17:00
Vr: 8:30 t/m 16:00
Buiten kantoortijden op afspraak.

Diverse diensten

Wij bieden verschillende diensten aan die er voor zorgen dat u minder afgeleid wordt van uw bedrijf. Steeds meer MKB bedrijven besteden hun administratie uit, het is een goede optie voor u om dit ook te doen. Door de administratie uit te besteden, bespaart u niet alleen tijd, maar ook geld. Wij hebben onze diensten voor u op een rijtje gezet:

 • Online boekhouding – roep altijd realtime actuele cijfers op
 • Financiële administratie – direct een helder en overzichtelijke beeld van uw exacte financiële situatie
 • Salaris administratie – onze boekhouder verzorgt uw salaris administratie op betrouwbare wijze
 • Controle van de administratie – kom niet voor onaangename verrassingen te staan
 • Debiteurenbeheer– geen zorgen over debiteuren die niet, of te laat betalen
 • Fiscale diensten – uw kennispartner van alle fiscale voordelen

Contact opnemen Vrijblijvend intakegesprek

Wanneer een administratiekantoor inschakelen?

Kost de administratie u te veel tijd, waardoor u steeds minder tijd overhoudt voor het runnen van het bedrijf? Dan is het een goed moment om de administratie uit te besteden. Het kan natuurlijk ook zijn, dat u minder kennis heeft van de administratie en u zich hier niet verder in wilt verdiepen. Een ervaren administratiekantoor kan dan de uitkomst bieden. Wij zijn gespecialiseerd in het regelen van administraties, en kunnen dus ook die van u zonder problemen doen.

De administratie laten regelen door vakmensen

Het doen van de administratie is een verplicht onderdeel voor bedrijven. Dit is uiteraard door u zelf te doen, maar u kunt het ook uitbesteden aan een boekhouder. Een administratiekantoor kan alle boekhouding van uw bedrijf uitvoeren. U kunt er voor kiezen om alle onderdelen te laten doen, of om slechts een deel uit handen te geven.

Wij van Administratiekantoor Van der Bruggen begrijpen dat het doen van de administratie een minder leuke kant van de bedrijfsvoering is. Daarom staan wij voor u klaar om dit uit uw handen te nemen, zodat u wordt ontzorgd en u zich weer bezig kunt houden met het runnen van de onderneming.

Contact opnemen Vrijblijvend intakegesprek

Kwijtscheldingswinst

Deze klanten gingen u voor

 

Vraag een vrijblijvend intakegesprek aan

Is het tijd om de administratie uit handen te geven en wilt u daarvoor een administratiekantoor inschakelen? Administratiekantoor Van der Bruggen neemt graag de administratie van bedrijven uit handen. U kunt bij ons een gratis en vrijblijvend intakegesprek inplannen. Via het contactformulier neemt u direct contact met ons op. Wij kunnen tijdens het intakegesprek direct uw vragen beantwoorden en al uw wensen bespreken. Bij ons weet u altijd precies waar u aan toe bent en wat de mogelijkheden zijn.

Plan direct een vrijblijvend intakegesprek in

Veelgestelde vragen

Wat is een administratiekantoor?

Een administratiekantoor is een kantoor dat de financiële administratie voor een ander bedrijf verzorgt. Daarbij kan gedacht worden aan het opstellen van jaarrekeningen, het verzorgen van de belastingaangifte en het doen van de salarisadministratie.

Wat doet een administratiekantoor?

Een administratiekantoor neemt fiscale en administratieve werkzaamheden van een bedrijf uit handen. Het kantoor voert deze taken namens het bedrijf uit. Hierbij kun je denken aan het doen van belastingaangiften, de salarisadministratie en het opstellen van jaarrekeningen.

Hoe werkt een administratiekantoor?

Administratiekantoor van der Bruggen begint altijd met een intakegesprek, op basis waarvan we vrijblijvend een offerte opstellen. Zodra we voor u aan de slag mogen levert u uw facturen en bonnen aan. Tegen een vast bedrag per maand verzorgen wij vervolgens uw administratie iedere maand.

Wat kost een administratiekantoor?

Een administratiekantoor rekent doorgaans op basis van een uurtarief. Hoeveel uur er voor het verzorgen van de administratie nodig is hangt onder meer af van de omvang van het bedrijf. Vraag gerust een offerte bij ons aan voor meer informatie over de kosten.