Administratiekantoor Bussum

Bent u op zoek naar een administratiekantoor nabij Bussum om uw administratie van A tot Z te laten uitvoeren? Wilt u bijvoorbeeld uw administratie laten inboeken of heeft u hulp nodig bij de belastingaangiftes? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Onze deskundige accountants en boekhouders nemen u al het werk uit handen en verzorgen uw administratie, belastingaangifte en/of salarisadministratie tot in de puntjes. Geïnteresseerd in de diensten van ons kantoor? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Contact opnemen Vrijblijvend intakegesprek

Wat doet een administratiekantoor bij Bussum allemaal?

Als officieel administratiekantoor zijn we professionele dienstverleners die zich specialiseren in het beheren en verwerken van financiële administratie en boekhoudkundige taken voor bedrijven en zelfstandige ondernemers. Tot onze kerntaken behoren onder andere het bijhouden van de inkomsten en uitgaven, facturen en bonnen verwerken en de jaarrekening opstellen en belastingaangiften (inkomstenbelasting, omzetbelasting of vennootschapsbelasting) verzorgen. Naast bovenstaande werkzaamheden bieden wij als administratiekantoor bij Bussum ook advies, o.a. op gebied van fiscale optimalisatie en financiële planning.

Contactgegevens

Administratiekantoor v/d Bruggen B.V.
Swammerdamstraat 78
3553RZ Utrecht

T. 030 242 05 00
E. info@administratievdbruggen.nl
KvK: 81176295

Openingstijden
Ma t/m do: 8:30 t/m 17:00
Vr: 8:30 t/m 16:00
Buiten kantoortijden op afspraak.

Onze diensten

Een administratiekantoor verzorgt – zoals hierboven beschreven – allerlei administraties en financiële of fiscale zaken. Maar wanneer u verschillende administratiekantoren vergelijkt, komt u al snel tot de conclusie dat er vele nuances bestaan in de werkzaamheden die de administratiekantoren verrichten. Hoe wij u van dienst kunnen zijn? Dat verschilt van uw situatie én uw wensen en voorkeuren. Een overzicht:

Zakelijke klanten

 • Online boekhouding
 • Salarisadministratie
 • Controle van de administratie
 • Debiteurenbeheer
 • Uiteenlopende fiscale diensten
 • Opstellen jaarrekening
 • Hulp bij belastingaangifte: inkomstenbelasting, omzetbelasting (BTW) & vennootschapsbelasting
 • Financieel en/of fiscaal advies

Contact opnemen Vrijblijvend intakegesprek

De voordelen van de financiële administratie uitbesteden

Het is uiteraard niet zonder reden dat steeds meer bedrijven en ondernemers ervoor kiezen om hun financiële administratie uit te besteden of een administratiekantoor bij Bussum in de arm te nemen. Dit brengt namelijk tal van voordelen met zich mee. Door de administratie taken uit handen te geven kunnen bedrijven en ondernemers zich richten op belangrijkere zaken, zoals de core business. Ook beschikken administratiekantoren zoals de onze over specialistische kennis en decennia aan ervaring, waardoor behaalde mogelijkheden, bijvoorbeeld op gebied van belastingvoordelen, volledig worden benut. Ten slotte weet u door de administratie of boekhouding uit te besteden aan professionals 100% zeker dat het goed zit – dat is wel zo’n fijn idee.

Contact opnemen Vrijblijvend intakegesprek

Kwijtscheldingswinst

Wat zijn de kosten?

De exacte kosten hangen af van de geleverde diensten en de bestede tijd. Wij werken namelijk op basis van uurtarief, wat betekent dat lastigere taken doorgaans ook hogere kosten met zich meebrengen. Meer weten? Vraag direct een offerte aan, dan weet u snel waar u aan toe bent.

Waarom Administratiekantoor vd Bruggen als administratiekantoor Bussum?

Het Utrechtse Administratiekantoor Van der Bruggen is opgericht in 1981 door Jan van der Bruggen. In de Swammerdamstraat 78 te Utrecht vindt u het pand waar Van der Bruggen al vanaf 1995 gevestigd is. Vanaf 2000 is Ron van der Bruggen werkzaam bij het administratiekantoor. Hij versterkte het familiebedrijf na eerst gewerkt te hebben bij onder andere Kooij & Partners BV. In 2001 is hij medevennoot geworden en leidt hij sindsdien, samen met zijn vader, succesvol de onderneming. De voordelen van dit familiebedrijf zijn aan u: maximale betrokkenheid en continuïteit. De medewerkers van Administratiekantoor Van der Bruggen zijn maximaal opgeleid voor hun taak. Bijscholing door het jaar heen maakt hen tot experts in de laatste fiscale, administratieve en financiële ontwikkelingen.

Deze klanten gingen u voor

 

Onze voordelen op een rij

 • Meer rendement door centrale regie van een boekhouder bij Bussum
 • Speciaal voor starters en doorstarters
 • Kantoor dat voor aantoonbaar resultaat zorgt
 • Een vaste accountant en contactpersoon, persoonlijke dienstverlening
 • Online boekhouding mogelijk
 • Direct inzicht in uw financiële situatie
 • Gevestigd in Utrecht en ook actief voor bedrijven uit Bussum & omgeving

Ja, ik zoek een administratiekantoor nabij Bussum!

Of u nu hulp nodig heeft bij uw aangifte, salarisadministratie of liever uw gehele financiële administratie uit handen geeft, de boekhouders van helpen u graag verder. Geïnteresseerd in de diensten van ons administratiekantoor bij Bussum? Neem dan gerust eens contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvend intakegesprek. Beide opties zijn geheel vrijblijvend – u zit nergens aan vast.

Plan direct een vrijblijvend intakegesprek in